ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Διαχρονικά δύσκολος αντίπαλος!(video)

Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Απόλλωνα επί του Άρη σε αγώνες του β’ γύρου σημειώθηκε την 23η αγωνιστική της περιόδου 1983/84 με σκορ 6-1 με σκόρερς τους Γιαννάκη Ιωάννου 2, Αντρελλή, Αγά, Σταύρου Στυλιανού και Γιαγκουδάκη.

Οι ποδοσφαιριστές που είχαν την καλύτερη παράδοση απέναντι στο Άρη ήταν ο αείμνηστος Γιαννάκης Ιωάννου και ο Ούκας Σόσιν που σκόραραν αμφότεροι από 8 γκολ ενώ 6 ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει χατ-τρικ κόντρα στον Άρη (Μ. Σωφρονίου, Δ. Αντωνίου, Άντρος Κωνσταντίνου, Σουάτ Πεσίροβιτς, Σλάτζιαν Τσέποβιτς και Ούκας Σόσιν).

Από το 2006/07 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στον Άρη σε αγώνες του β’ γύρου, ο Θρύλος μετράει 3 νίκες και 2 ήττες με ποσοστό επιτυχίας 60%. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 10 γκολ δηλ. μέσο όρο 2 γκολ ανά παιγνίδι και έχει δεχτεί 8 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο 1 φορά δηλ. ποσοστό 20%.

Συνήθως μένουμε άσφαιροι κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου αφού από τα 10 γκολ που έχουμε σκοράρει την περίοδο αυτή μόνο το 1 έχει επιτευχθεί στο α’ ημίχρονο την περίοδο 2013/14! Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι απουσιάζει το σημείο της ισοπαλίας σε αγώνες του β’ γύρου κόντρα στον Άρη αφού το τελευταίο ισόπαλο αποτέλεσμα παρουσιάστηκε πριν 20 και πλέον χρόνια την περίοδο 1994/95 με το παιγνίδι να λήγει 3-3!

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό μας κόντρα στο Άρη έχουν σκοράρει μόνο δύο ποδοσφαιριστές, οι Παπουλής δύο και Μερκής ένα.

Η προϊστορία κόντρα στον Άρη σε αγώνες του β’ γύρου από το 2006/07 και μετέπειτα:

 

{youtube}D0EfC9-lpGQ{/youtube}

 

{loadposition belowcontent}

To Top