ΣΤΙΓΜΕΣ

Με την Prime Tel στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Επίσκεψη στον παιδιατρικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού πραγματοποίησε αντιπροσωπία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας το πρωί τηςΤρίτης(15/12) με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

 

Ίσλι Χίντι, Γιώργος Κολοκούδιας, Νούνο Λόπες, Άλεξ Ντα Σίλβα, Παναγιώτης Παναγιώτου και Γώργος Μερκής εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές, ενώ την Διοίκηση της ποδοσφαιρικής Εταιρείας εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Φανούριος Κωνσταντίνου, η Υπεύθυνη Τμήμα Μάρκετινγκ Κούλλα Σταυρινίδου, και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων Ιωάννα Αλαβάνια. Παρών και ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πέδρο Εμάνουελ, και ο Team Manager της ομάδας μας κ.Σωκράτης Σωκράτους.

Κατά την επίσκεψη τους στον παιδιατρικό θάλαμο οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας μοίρασαν αναμνηστικά δώρα του Απόλλωνα τα οποία προσέφερε η Διεύθυνση του ApollonOfficialStore.

Παρών και αντιπροσωπεία της Χορηγού Εταιρείας PrimeTel την οποία εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Παντελής Στυλίανού και Κλεάνθης Αριστείδου, οι οποίοι μοίρασαν δώρα εκ μέρους της Εταιρείας.

Ο Απόλλωνας συμπαρίσταται σε όλους τους συνανθρώπους μας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο βοηθώντας στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που ταλανίζουν καθημερινά την κοινωνία μας, προσφέροντας παράλληλα στιγμές χαράς σε συμπολίτες μας οι οποίοι βιώνουν δύσκολες ώρες στο κρεβάτι του πόνου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό και την Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Ευχές σε όλους για ένα 2016 γεμάτο χαρά, υγεία και ευτυχία.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

{loadposition belowcontent}

 

To Top