ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Οι 9+1 Κυπριακές συμμετοχές!!!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ εννέα Κύπριοι ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο συμμετοχής στους μέχρι τώρα αγώνες που έδωσε ο Απόλλωνας. Είτε στα ευρωπαϊκά, είτε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος το Κυπριακό στοιχείο περισσεύει, κάτι που δείχνει ότι φέτος όλοι δικαιούνται και παίρνουν τις ευκαιρίες τους.

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι Ιωσηφίδης, Ρέιλοντς, Χάμπος, Στυλιανού, Κολοκούδιας, Αγγελή, Βασιλείου, Πίττας και Γουίλερ έγραψαν λεπτά συμμετοχής ενώ ο Γιώργος Μερκής έγραψε λεπτά συμμετοχής με την Εθνική ομάδα αλλά όχι ακόμα με τον Απόλλωνα.

Ξεκινώντας από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είδαμε τους Ιωσηφίδη και Ρέινολτς να παίρνουν λεπτά συμμετοχής στους αγώνες με την Σαξάν, τον Μάριο Στυλιανού να αγωνίζεται ως αλλαγή στα πρώτα παιχνίδια αλλά και βασικός με την Τρακάι στη Λιθουανία.
Χρόνο συμμετοχής είχε ως βασικός στην ομάδα και ο Χάμπος, πριν την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του. Ως βασική επιλογή της ομάδας μας στην επίθεση, ξεκίνησε τη χρονιά ο Κολοκούδιας που είχε μάλιστα πολύ καλή απόδοση πετυχαίνοντας και τρία τέρματα. Από κει και πέρα αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, μπήκαν στην ομάδα οι Αγγελή και Βασιλείου που μέχρι τώρα στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν ήταν από τους κορυφαίους, με τον δεύτερο μάλιστα να παίρνει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι πολλές απουσίες λόγω των τραυματισμών αλλά και της γνωστής τιμωρίας, ανάγκασαν τον τεχνικό της ομάδας μας να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Πίττα αλλά και στον Γουίλερ και σε άλλους Κύπριους που βρέθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ενώ ο αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Μερκής επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του και πήρε λεπτά συμμετοχής με την εθνική ομάδα, εντούτοις η γνωστή τιμωρία του δεν του έδωσε την ευκαιρία ακόμα να αγωνιστεί με τον Απόλλωνα.

Σίγουρα στον «μαραθώνιο» των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα πάρει θέση και αυτός για να βοηθήσει όπως ξέρει και μπορεί.

To Top