ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κορυφαία μου στιγμή η κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ»

Συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με την ανδρική καλαθοσφαιρική μας ομάδα και με τους Κύπριους αθλητές της. Σειρά παίρνει ένας ξεχωριστός αθλητής της ομάδας μας που κατά διαστήματα βοηθά την ομάδα λόγω των σπουδών του στο εξωτερικό.

Ο Στέφανος Ηλιάδης, σπουδάζει στην Αμερική και όποτε έρχεται στην Κύπρο για τις διακοπές των γιορτών και όχι μόνο μπαίνει στην ομάδα για να τη βοηθήσει.

Πάμε λοιπόν να τον γνωρίσουμε…

Στέφανε, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την καλαθόσφαιρα;

Από 5 χρονών ήμουν στις ακαδημίες του Απόλλωνα μέχρι και τώρα. Στα 20 μου έφυγα από την Κύπρο για σπουδές στην Αμερική και όποτε έρχομαι βοηθώ την ομάδα στα παιχνίδια.

Ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή μέχρι τώρα;

Ένιωσε πολλές φορές υπέροχα αλλά και είχα πολλές συγκινήσεις τόσο με την εθνική ομάδα αλλά και τον Απόλλωνα. Κορυφαία όμως στιγμή για μένα ήταν όταν πριν δύο χρόνια ο Απόλλωνας κέρδισε το κύπελλο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και ήμουν μέλος αυτής της ομάδας.

Ποιοι είναι οι στόχοι του φετινού Απόλλωνα και πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

Στόχος της ομάδας είναι σίγουρα μια όσο το δυνατό καλύτερη θέση στην τετράδα για να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα play-offs. Βέβαια τώρα είμαστε πρώτοι και χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να κρατήσουμε τη θέση μέχρι το τέλος και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και οι προπονήσεις γίνονται σ΄ένα φιλικό κλίμα.

Ποιοι είναι οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι;

Οι στόχοι είναι να τελειώσω με το καλό τις σπουδές μου και όταν επιστρέψω στην Κύπρο να ενσωματωθώ πάλι με την ομάδα για να την βοηθήσω αλλά και στην εθνική ομάδα.

Στέφανε, πρόσφατα ήρθε με παράξενο τρόπο ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Τι πήγε στραβά κατά την άποψη σου;

Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πως χάθηκε αυτή η πρόκριση. Ήταν πολύ άδικο για την εμφάνιση της ομάδας στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Δώσαμε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον ΑΠΟΕΛ, έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω την ήττα και τον αποκλεισμό.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας μας;

Ο κόσμος είναι η δύναμη μας και τον χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Με τον κόσμο μέσα στο κλειστό καμιά ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει. Πάρα την ήττα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε τον Στέφανο, για τον πολύτιμο του χρόνο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην καριέρα του, πάντα με υγεία και καλή καρδιά.

To Top