ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία!

Για σωστό δρόμο μίλησε ο προπονητής της ομάδας μας αναφερόμενος στον χθεσινό αγώνα (16/01) κόντρα στην Ομόνοια Λευκωσίας. Εντάξει, εδώ σηκώνονται και τα πόδια ψηλά. Μην περιοριστούμε στην κοινοτυπία των άνω άκρων μόνο. Θα υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για τη συγκεκριμένη δήλωση.

Μάλλον θα γνώριζε εκ των προτέρων πως η πρωτοπόρος της κούρσας θα ηττόταν από την συμπολίτιδα και θα μειώναμε από τους εννέα στους οχτώ βαθμούς από την κορυφή. Ή μήπως αναφέρεται στη διεύρυνση του αήττητου μέσα στο Τσίρειο Στάδιο έναντι του Λευκωσιάτικου συλλόγου; Μπορεί να αναφέρεται και στο γεγονός πως σ’ ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι δεν παραβιάστηκε η εστία;

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Κι αυτή ακόμη η σχεδόν άριστη απόδοση της ανασταλτικής λειτουργίας διαφαίνεται σιγά σιγά πως διαβρώνεται. Ο Μπρούνο Βάλε δεν θα είναι πάντα σε θέση να καλύπτει τα προβλήματα. Όπως επίσης και η ταλαίπωρη κυπριακή διαιτησία που καθάρισε τρεις επικίνδυνες προϋποθέσεις για την αντίπαλο προτού μετουσιωθούν σε πράσινο πανηγύρι.

Σαφώς και σε τέτοιου είδους αγώνες όλα τα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα. Η πίκρα του κόσμου έχει να κάνει με την απόδοση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που επηρεάζουν αρνητικά την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Βάλτε και στη σούμα τις προπονητικές εμμονές και το αποτέλεσμα αναδεικνύει μερικώς το μέγεθος του προβλήματος.

Η αυτοκριτική κι αναθεώρηση των πραγμάτων επιβάλλεται. Ακόμη κι αυτών που στο μυαλό μας φαντάζουν ως τα πιο ορθά. Η απαλλαγή συγκεκριμένης οπτικής γωνίας ενδεχομένως να οδηγήσει σε καλύτερη θέα, και κατ’ επέκταση στο σωστό δρόμο.

To Top