ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Ας ανακατέψουμε την τράπουλα!

Δεν ξέρω τι στόχους έχει βάλει ο προπονητής που στις αρχές δήλωνε πως αυτή η ομάδα θα πάει για τίτλο όταν όμως σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές οι 3 από τους βασικούς σου αντιπάλους χάνουν βαθμούς και εσύ όχι μόνο δεν κερδίζεις αλλά κάνεις από τις χειρότερες σου εμφανίσεις και δεν σταματάς εκεί αλλά στην διάρκεια του παιχνιδιού δεν προσπαθείς να αλλάξεις κάτι και παραμένεις κολλημένος στις λάθος επιλογές σου,τότε σίγουρα δεν βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο.

Κύριε Πέδρο δεν είναι στραβός ο γιαλός,στραβά αρμενίζουμε και αυτό όχι γιατί δεν γίνεται δουλειά αλλά γιατί κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν βγαίνουν σε βάθος χρόνου όταν είναι «άλογα» πάρα μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια με ιδιόρυθμη τακτική.Δεν γίνεται ο Στογιάνοβιτς να παίζει μπροστά από τον Ντα Σίλβα συνεχώς,θες να έχεις τον Ντα Σίλβα πίσω,μπροστά βάζεις άλλο ποδοσφαιριστή ή αλλάζεις σύστημα.

Παίκτες υπήρχαν και θα υπάρχουν.Αυτό όμως είναι πταίσμα μπροστά στην χρησιμοποίηση του Μέζσκα σαν εξτρέμ.Αυτό έχει παραγίνει και πλέον μοιάζει σαν κακόγουστη φάρσα που οι πλείστοι είχαν τις ενστάσεις τους.Ο άνθρωπος δεν είναι εξτρέμ και αν συμβιβαστούμε πως δεν έχουμε εξτρέμ γιατί τον προτιμήσατε σαν την τελευταία μεταγραφή αντί να φέρεται εξτρέμ ακόμα και έτσι αυτή έπρεπε να ήταν η τελευταία λύση.

Ενναλακτικές Αρκετές! Τουράμ και Στυλιανου σαν πλάγιοι χαλφ,Γουίλερ αριστερά Ελίζιο δεξιά(εδώ έπαιξε στόπερ) και Πέδρο μπροστά,Στυλιανού με Πέδρο και ας μην ξεχνάμε τους μικρούς Πίττα και Ιωσηφίδη.

Κύριε Πέδρο είσαστε από τους προπονητές που ο κόσμος είδε πως αξίζετε την υπομονή,αλλά με τις τυποποιημένες κινήσεις παίζεται και βάζεται αυτογκόλ.Δυστυχώς βρισκόμαστε πάλι στο μηδέν όπως και οι πλείστοι αγώνες μας και αυτό μόνο εσείς μπορείτε να το αλλάξετε.Και κάτι τελευταίο.

Με 13 ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους κανένας δεν πήρε πρωτάθλημα.Εντελώς καλοπροαίρετα τα πιο πάνω και αυτό γιατί ναι μεν βρισκόμαστε αμυντικά στον σωστό δρόμο αλλά υπάρχει και το high way,εκεί που την «άμαξα» την σέρνουν όλα τα άλογα(παίκτες) και όχι μόνο τα μισά…

To Top