ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Να είμαστε στους στόχους μας τον Μάρτιο!

Το χαρήκαμε, τρελαθήκαμε, πανηγυρίσαμε μέχρι εδώ όμως! Όλοι πρέπει να σοβαρευτούμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι τέλους, ακόμα βρισκόμαστε στου δρόμου τα μισά, τίποτα δεν κατακτήθηκε και κανένας στόχος δεν επιτεύχθηκε.

Η ομάδα μετά την πικρή ήττα του «Αντώνης Παπαδόπουλος», συνήλθε και έκανε το καθήκον της τόσο στον θεσμό του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου μετρώντας τέσσερις συνολικά νίκες.

Όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς. Πρώτιστος στόχος πρέπει να είναι δύο νίκες στις επόμενες δύο αγωνιστικές που ακολουθούν με Ερμή και Πάφο αλλά και η πρόκριση στον επαναληπτικό, έτσι ώστε ο Μάρτιος να μας βρει μέσα σε όλους τους στόχους στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά και στην πορεία για το πρωτάθλημα.

Απαιτείται σοβαρότητα, αυτοσυγκέντρωση και πολύ δουλειά από όλους, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, σωστές πρακτικές από τους διοικούντες και πίστη στην ομάδα από τους οπαδούς. Όλοι πλέον συσπειρωμένοι όσο ποτέ άλλοτε, σαν μια γροθιά να μας βρει η Άνοιξη δυνατούς και ετοιμοπόλεμους για την τελική ευθεία σε όλα τα μέτωπα.

Η συνέχεια είναι λοιπόν δύσκολη και πρέπει να είμαστε επί ποδός για να αντιμετωπίσουμε κάθε περίσταση!

To Top