ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Να κερδίσουμε και πάλι στο αφιλόξενο γήπεδο!(video)

Ο Απόλλωνας αντιμετώπισε στην ιστορία του τον Ερμή 23 φορές. Η ομάδα μας κέρδισε 15 φορές, ποσοστό 71%, εξήλθε ισόπαλος 5 φορές ενώ έχασε μόνο μια φορά στην περσινή περίοδο στη φάση των play-offs. Στα τέρματα o Απόλλωνας προηγείται με 60-16.

Εκτός έδρας, συνολικά η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ερμή 9 φορές σε αγώνες της α’ φάσης. Η ομάδα μας κέρδισε 6 φορές, ποσοστό 67%, έχασε 1 φορά ενώ τα υπόλοιπα 2 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα. Στα τέρματα η ομάδα μας προηγείται με 19-6.

Από την περίοδο 2009/10 και μετέπειτα και σε σύνολο 5 αγώνων κόντρα στον Ερμή η ομάδα μας μετράει 3 νίκες, και 2 ισοπαλίες με ποσοστό επιτυχίας 60%. Στα 5 αυτά παιγνίδια ο Απόλλωνας έχει σκοράρει 9 γκολ (1,8 γκολ ανά αγώνα) και έχει δεχτεί 4 γκολ ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 2 φορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 4 από τα 9 γκολ της ομάδας μας επιτεύχθηκαν στο β’ ημίχρονο ενώ τα 3 από τα 4 γκολ του Ερμή τα έχουμε δεχτεί στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων!

Στα 5 αυτά παιγνίδια στην τρεις φορές που ο Απόλλωνας κατάφερε να προηγηθεί από το α’ ημίχρονο πανηγύρισε στο τέλος τη νίκη ενώ τα υπόλοιπα 2 παιγνίδια έληξαν ισόπαλα στο α’ ημίχρονο. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την περίοδο 2009/10 και μετέπειτα ο Ερμής έχει σκοράρει κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου κόντρα στην ομάδα μας μόνο μια φορά την περίοδο 2010/11 στο ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2.

Από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό του Απόλλωνα κόντρα στον Ερμή έχει σκοράρει μόνο ο Τουράμ!

Η προϊστορία κόντρα σε εκτός έδρας αγώνες από το 2009/10 και μετέπειτα:

 

{youtube}zpnpLAzzbkk{/youtube}

To Top