ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οκτώ Ladies στην Εθνική γυναικών!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκεται η Εθνική Γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στο 2ο Aphrodite Cup που θα γίνει από τις 10 μέχρι τις 16 Μαρτίου στη Λεμεσό.

Πρόκειται για διεθνές τουρνουά Εθνικών ομάδων Γυναικών και στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν, εκτός από την Κύπρο, το Ισραήλ, το Μπαχρέιν, η Εσθονία και η Λιθουανία.

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη από την περασμένη Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις μέχρι τη Δευτέρα 7 Μαρτίου.

Μέσα από τις προπονήσεις, θα γίνει και η επιλογή των ποδοσφαιριστριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τους αγώνες. Στις προπονήσεις συμμετέχουν αυτή την στιγμή 21 παίκτριες ενώ από τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν και οι κοπέλες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Η Εθνική Κύπρου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 13:00 με αντίπαλο τη Λιθουανία στο Κοινοτικό Παρεκκλησιάς.

Στις 11 Μαρτίου η Εθνική μας θα παίξει με την Εσθονία (15:00, Κοινοτικό Παρεκκλησιάς), στις 15 Μαρτίου με τη Μάλτα (12:00, βοηθητικό Παρεκκλησιάς) και στις 16 Μαρτίου με το Ισραήλ (Κοινοτικό Παρεκκλησιάς).

Στην προεπιλογή του προπονητή της Εθνικής Γυναικών Άντρου Βασιλείου βρίσκονται οκτώ παίκτριες των Ladies μας.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός κάλεσε τις ακόλουθες παίκτες από την ομάδας μας : Εύα Κουτσόφτα, Άντρη Βιολάρη, Χριστιάνα Σολωμού, Σκεύη Αντωνίου, Μαργαρίτα Σοφοκλέους, Μαρία Ιωάννου, Φλωρεντία Αντωνίου, Ηλιάνα Αντωνίου.

To Top