ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Κάτι ξεχασμένα νιάτα!

Κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας μας! Κάνουμε «μαύρα μάτια» να τους δούμε να αγωνίζονται ακόμα και ως αλλαγή, ενώ η ομάδα δείχνει αδυναμίες που από ότι έδειξαν μέχρι τώρα αυτοί που θα αναφέρουμε, μπορούν να τις καλύψουν στο έπακρο. Ο λόγος για τα «ξεχασμένα» νιάτα του Απόλλωνα και δικά μας παιδιά, Χάμπο, Μάριο Στυλιανού και Γουίλερ.

Ο Χάμπος, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του επέστρεψε δριμύτερος μέχρι που και πάλι «εξαφανίσθηκε’, ο Μάριος Στυλιανού βασικό και αναντικατάστατο μέλος τα προηγούμενα δύο χρόνια με εξαιρετικές εμφανίσεις, βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, πότε στον πάγκο της ομάδας μας και πότε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής, ενώ ο Γουίλερ, που πέρασε κι αυτός ένα πρόβλημα τραυματισμού, εμφανίστηκε για να σκοράρει στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ και να βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση και μετά κάνει παρέα στους άλλους δύο!

Νιάτα που κοσμούν την Εθνική μας ομάδα, και το πιο πιθανόν είναι να μην κληθούν από τον ομοσπονδιακό προπονητή μας γιατί δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους! Κινδυνεύουν λοιπόν να χάσουν την κλήση στις 17 Μαρτίου και ο λόγος θα είναι, η μη χρησιμοποίηση τους στην ομάδα μας, ενώ άλλοι θα απολαμβάνουν αυτή την τιμή!

Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα τους δοθεί η ευκαιρία από την τεχνική ηγεσία να βοηθήσουν γιατί ο Θρύλος χρειάζεται και τα δικά του παιδιά!

To Top