ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Καλούνται να πράξουν το καθήκον τους

Δυστυχώς ο Απόλλωνας περιήλθε σε δυσχερή κατάσταση. Πλέον, κοιτάζει προς τα πάνω με περιορισμένα όνειρα και μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της θέσης που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ένα μικρό δείγμα της γενικότερης αυτοκαταστροφικής τάσης, είναι ο περασμένος αγώνας έναντι της ΑΕΚ. Για 75 περίπου λεπτά η ομάδα παράπαιε, εγκλωβισμένη σε πλάνα που προδίκαζαν την ήττα. Πάλι καλά που κινήσεις αυτονόητες έγιναν ενώ τα δεδομένα ήταν ακόμη αντιστρέψιμα.

Σήμερα (12/3) οι ποδοσφαιριστές καλούνται να πράξουν το καθήκον τους. Κι αυτό το καθήκον δεν περιορίζεται σε μια απλή νίκη. Ο Απολλωνίστας δεν θα αρκεστεί «με την ψυχή στο στόμα άσσο» αλλά αναμένει μια πιο πειστική παρουσία προκειμένου να διαπιστωθεί η δουλειά σε λάθη κι εμμονές. Μια νίκη, που αν καρπωθεί, θα δώσει την αναγκαία ψυχολογική ώθηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι δύο απανωτές ήττες και ισοπαλία στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, δεν είναι απολογισμός που αρμόζει στην ιστορία και στον κόσμο του θρύλου. Ιδίως οι εξευτελιστικοί διασυρμοί.

Στη δυτική ο Απόλλωνας θα παίξει μπάλα. Στο γήπεδο;

To Top