ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Μπροστά σε ακόμα μια ευκαιρία!

Άλλη μια ευκαιρία δίνεται στην ομάδα μας το Σάββατο (19/3), στον αγώνα με την Ανόρθωση. Η ομάδα μας μέχρι τώρα δεν εκμεταλλεύτηκε σχεδόν καμία ευκαιρία που της δόθηκε, είτε για να μειώσει βαθμολογικές αποστάσεις, είτε για να «πιάσει» αντίπαλες ομάδες στην κορυφή, είτε για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, μας δίνεται ακόμα μία για να αυξήσουμε τη διαφορά από ένα συνδιεκδικητή της 3ης θέσης που οδηγεί στην ευρωπαϊκή συμμετοχή. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι αυτή τη φορά, να την «αρπάξουν από τα μαλλιά» και να κάνουν αυτό που όλοι θέλουμε.

Μια νίκη θα μας δώσει το πάνω χέρι στην υπόθεση Ευρώπη για να μην τρέχουμε και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Επιβάλλεται όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για να έρθει το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Άλλωστε η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας κάτι χρωστάνε από περασμένο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»τόσο σε μας, όσο και στους εαυτούς τους και οφείλουν να το ξοφλήσουν!

To Top