ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Γράφουν για Μπεν…

Κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν έκανε σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η ομάδα μας. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που παίζει δανεικός στον Λεβαδειακό, έχει συμβόλαιο στους Πειραιώτες.

Ο Μοχάμεντ Μπεν ξεπέρασε τον σοβαρό του τραυματισμό (υπέστη ρήξη χιαστών) και είναι πια σε καλή κατάσταση. Ο μεσοεπιθετικός από τις Κομόρες έχει ήδη καταγράψει 11 συμμετοχές στον Λεβαδειακό, όπου παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό (είχε σκοράρει μάλιστα σε βάρος των Πειραιωτών).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ομάδα μας έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Μπεν εκτός από τους Βοιωτούς έχει παίξει στην Ελλάδα και στη Βέροια, με την οποία για μια διετία τα κατάφερε εξαιρετικά (64 συμμετοχές, 25 γκολ). Όπως και να ‘χει, σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη θα παίξει η οικογένειά του.

Στην ομάδα μας, πάντως, διαψεύδουν τα σχετικά δημοσιεύματα και δηλώνουν άγνοια για τα περί ενδιαφέροντος για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

 

To Top