ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα μας χθές (19/3) που διέλυσε την Ανόρθωση με 4-1, παίζοντας ταυτόχρονα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.newsκαι πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Καλή εμφάνιση από τον Πορτογάλο,που ήταν σταθερός στις στατικές φάσεις και τις τελείωνε με ευκολία.Στις ελάχιστες φορές που απείλησε ο αντίπαλος ήταν σωστά στημένος και έκανε καίριες αποκρούσεις.Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ.

Νούνο Λόπες:Πολύ καλό παιχνίδι από τον Λόπες που μετά από καιρό ξεκίνησε βασικός.Κλείδωσε τον αντίπαλο του και δεν του επέτρεψε να γίνει επικίνδυνος.Εκτός αυτού ανέβαινε συνεχώς στην επίθεση δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ελίζιο Σίλβα:Πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά από τον Βραζιλιάνο που έκλεισε σωστά τους χώρους στην πλευρά του μη επιτρέποντας να δημιουργηθούν ευκαιρίες για γκολ από τα αριστερά.

Λεάντρο Φρέιρε:Ως επι το πλείστον ήταν νικητής στις μονομαχίες.Είχε όμως και κάποιες επιπόλαιες επεμβάσεις που μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα.Γενικά έκανε μια καλή εμφάνιση.

Φελίπε Μοντέιρο:Σχεδόν αλάνθαστος ο Μοντέιρο που δείχνει πως βρίσκει τα πατήματα του.Εκτός αυτού δείχνει πως ξέρει να τοποθετείτε σωστά.Ωστόσο το δείγμα είναι ακόμη μικρό.

Κωνσταντίνος Μακρίδης:Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Κύπριο.Έκλεισε χώρους σωστά και δεν άφησε διαδρόμους στον αντίπαλο.Πήρε μπάλα και ένωσε σωστά τις γραμμές μοιράζοντας το παιχνίδι με την εμπειρία του.

Ντέγιαν Μέζσκα:Αγωνίστηκε σαν παρτενέρ του Μακρίδη και όντας στην φυσική του θέση έδειξε μέρος από τις αρετές του σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ.Πλαισίωσε σωστά τον Μακρίδη και έτσι υπήρχε μια αρμονία στην μεσαία γραμμή.

Ζοάο Πέδρο:Τι να πεις πλέον για αυτόν τον ποδοσφαιριστή; Σταθερά στα ψηλά η απόδοση του που εκτός από τα αναμενόμενα που καλείται να κάνει στο γήπεδο,χθες πρόσφερε και κάποιες στιγμές «μαγείας».Ταλαιπώρησε αφάνταστα την αντίπαλη άμυνα και έδειξε πως μπορεί σαν πλάγιος μπακ να είναι πολύ καλός αλλά σαν χαφ είναι εξαιρετικός!

Φώτης Παπουλής:Γκολ,συνεχής ρήγματα,ταχύτατη μεταφορά παιχνιδιού και επιμελής εκτέλεση και των αμυντικών καθηκόντων αποτελούν κάποια στοιχεία από την πολύ καλή εμφάνιση του Ελλαδίτη.Βρήκε τον εαυτό του και κάθε παιχνίδι θα ανεβαίνει πιο πολύ!

Άντον Μαγκλίτσα: Επιστροφή στα γκολ,σωστές τοποθετήσεις στην περιοχή, ταλαιπώρησε αφάνταστα την αντίπαλη άμυνα παίζοντας είτε με πλάτη είτε κατά μέτωπο.

Άμπραχαμ Γκίε:Η «κόμπρα» δάγκωσε ξανά.Ίσως ο καλύτερος του γηπέδου,αφού ήταν ασταμάτητος.Πλουραλισμός στις κινήσεις του,θεαματικές ντρίπλες και ένα γκολ.Ασταμάτητος!!

Χαράλαμπος Κυριάκου:Μπήκε στην θέση του Μέζσκα για να φρεσκαριστεί η μεσαία γραμμή.Ανταποκρίθηκε άριστα αφού έπαιρνε μπάλα και οργάνωνε την ομάδα δίνοντας ανάσες και στον Μακρίδη.Δείχνει να ξεπερνά μια και καλή την αποχή του.

Γιώργος Βασιλείου:Πέρασε στην θέση του Παπουλή για να δώσει πιο πολλές βοήθειες στον Ελίζιο.Το έκανε με επιτυχία και εκτός αυτού έδινε και βοήθειες μπροστά πλαγιοκοπώντας τον αντίπαλο.

Άλεξ ντα Σίλβα:Άλλαξε τον Πέδρο και αγωνίστηκε ελάχιστα.Δεν μπορεί να κριθεί αν και είχε 2,3 καλές ενέργειες.

Προπονητής: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Πέδρο Εμμάνουελ «κατέβασε» την ομάδα με 4-4-2.Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκε με ανοικτό ρόμβο,έχοντας τον Μακρίδη μπροστά από την άμυνα και τον Μέζσκα να πλαισιώνει τους επιθετικούς. Οι Πέδρο και Παπουλής άλλωτε σύγκλιναν φτιάχνοντας χώρους για τους πλάγιους μπακ και άλλωστε τους ντούμπλαραν δημιουργώντας φάσεις από τα πλάγια. Πολύ καλή η συνεργασία και από το δίδυμο της επίθεσης.Γενικά φάνηκε πως δουλεύτηκε το σύστημα αφού οι συνεργασίες,οι αλληλοκαλύψεις και γενικά η λειτουργία του συστήματος που θέλει τρεξίματα ήταν πάρα πολύ καλή. Πόντος για τον προπονητή που ξέφυγε από τα τετριμμένα και δείχνει να αντιμετωπίζει πλέον το κάθε παιχνίδι ανάλογα με τον αντίπαλο. Μετά από καιρό ο κόσμος ευχαριστήθηκε και μπάλα και για αυτό χειροκρότησε την ομάδα και έφυγε «γεμάτος» από το γήπεδο.

To Top