ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Αγωνιστική δράση της εβδομάδας

Με ιδιαιτερότητες το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας αφού η ανδρική μας ομάδα έχει διακοπή στις υποχρεώσεις της ενώ σε κάποια άλλα τμήματα το πρωτάθλημα είναι στην τελευταία αγωνιστική του. Το πρόγραμμα όμως των τμημάτων της ομάδας μας παραμένει πλούσιο και αξίζει το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε κάποιους από τους αγώνες των αθλητών μας.

Αναλυτικά: (25/3 -01/4)

Ποδόσφαιρο:

Ανδρική ομάδα: Διακοπή για το πρωτάθλημα λόγω του φιλικού της εθνικής μας ομάδας με την Ουκρανία. Η ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα της 30ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ.

Απόλλων Ladies: Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε και η ομάδα μας δηλώνει πανέτοιμη για την κατάκτηση και του Κυπέλλου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (27/3) και ώρα 15:00, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Καλαθόσφαιρα:

Ανδρική ομάδα: Τελευταίο παιχνίδι της Β΄φάσης του πρωταθλήματος και η ομάδα μας υποδέχεται τον Κεραυνό, στο «Apollon Arena» την Παρασκευή (25/3) και ώρα 16:00.

Ανδρική ομάδα K18: Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ήταν να αγωνιστεί με τον ΑΠΟΠ εκτός έδρας.

Γυναικεία ομάδα: Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις, τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.
Διακοπή για το πρωτάθλημα που θα επαναρχίσει στις 2 Απριλίου.

Γυναικεία ομάδα Κ18: Διακοπή για το πρωτάθλημα που θα επαναρχίσει στις 2 Απριλίου.

Πετόσφαιρα:

Prestige Απόλλων: Διακοπή για το πρωτάθλημα και για τα πλέι-οφ, που θα επαναρχίσουν στις 8 Απριλίου.

Prestige Απολλων Κ18 (Νεάνιδες): Διακοπή για το πρωτάθλημα και την τελική φάση. Το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 9 Απριλίου.

Ακαδημίες:

U13: Η ομάδα μας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος PREMIER, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάφο, το Σάββατο (26/3) και ώρα 09:00.

U15: Η ομάδα μας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ELITE, αντιμετωπίζει εντός έδρας την Καρμιώτισσα την Κυριακή (27/3) και ώρα 09:00.

U17: Για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ανόρθωση, το Σάββατο (26/3) και ώρα 11:00.

U21: Για την 26η και τελευταία αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Άρη, την Κυριακή (27/3) και ώρα 15:30.

To Top