ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Αγωνιστική δράση της εβδομάδας

Με ιδιαιτερότητες το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, αφού κάποια πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί. Το πρόγραμμα όμως των τμημάτων της ομάδας μας παραμένει πλούσιο και αξίζει το ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε κάποιους από τους αγώνες των αθλητών μας.

Αναλυτικά: (31/3 -07/4)

Ποδόσφαιρο:

Ανδρική ομάδα: Η ομάδα μας αγωνίζεται για την 30η αγωνιστική με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, το Σάββατο (02/3) η ώρα 18:00. Επίσης την Τετάρτη (06/3). Έχουμε τον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και πάλι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, η ώρα 17:00.

Απόλλων Ladies: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο με την κατάκτηση του νταμπλ.

Καλαθόσφαιρα:

Ανδρική ομάδα: Ξεκίνημα με την ΑΕΚ στην ημιτελική φάση την Τρίτη (05/4) και ώρα 19:00 στο “Κίτιον”.

Ανδρική ομάδα K18: Για την 22η αγωνιστική και τελευταία της Α΄φάσης η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΠ, την Κυριακή (03/4) η ώρα 12:00.

Γυναικεία ομάδα: Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις, τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Γυναικεία ομάδα Κ18: Για την 5η αγωνιστική της Β΄φάσης η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Αναγέννηση Γερμασόγειας αύριο Παρασκευή (01/4) και ώρα 12:00.

Πετόσφαιρα:

Prestige Απόλλων: Διακοπή για το πρωτάθλημα και για τα πλέι-οφ, που θα επαναρχίσουν στις 8 Απριλίου.

Prestige Απολλων Κ18 (Νεάνιδες): Διακοπή για το πρωτάθλημα και την τελική φάση. Το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει στις 9 Απριλίου.

Ακαδημίες (Ποδοσφαίρου):

U13: Η ομάδα μας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος PREMIER, αγωνίζεται εντός έδρας με την ΑΕΚ, το Σάββατο (02/4) και ώρα 09:00.

U15: Η ομάδα μας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ELITE, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ, την Κυριακή (03/4) και ώρα 09:00. (γήπεδο ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου)

U17: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

U21:‘Εχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και πλέον αναμένουμε την έναρξη του Κυπέλλου.

To Top