ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα μας που όμως δεν συνοδεύτηκε με νίκη μιας και ο αντίπαλος ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα σε 2-2! Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε:Πολύ καλός ο Πορτογάλος στο χτεσινό παιχνίδι.Σωστά τοποθετημένος στις περισσότερες φάσεις,που τον βοήθησαν να κάνει “εύκολες” αποκρούσεις.Δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ.

Μάριος Στυλιανού:Επανεμφάνιση για τον Κύπριο,που τα πήγε πολύ καλά αμυντικά αφού έκλεισε σωστά τους χώρους.Βοήθησε αρκετά και με τα ανεβάσματα του στην επίθεση.Κάπου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου έμεινε από ανάσες και έγινε αλλαγή.

Ελίζιο Σίλβα:Γενικά έκανε ένα σωστό και μεστό παιχνίδι,άλλο ένα γνωστό 90λεπτο.Στα δύο γκολ που δεχτήκαμε μπορούσε να ενεργήσει διαφορετικά.
Φελίπε Μοντέιρο:Κάθε παιχνίδι και καλύτερος ο νεαρός που έπαιξε σωστά την θέση,κλείνοντας χώρους και προσδίδοντας σιγουριά στους μέσους όταν ήθελαν στήριγμα.

Λεάντρο Φρέιρε:Πολύ καλός και ο Βραζιλιάνος που δεν άφησε να δημιουργηθούν καταστάσεις από τον κεντρικό επιθετικό των αντιπάλων.

Κωνσταντίνος Μακρίδης:Συγκλονιστικός ο Μακρίδης που έτρεξε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.Αμυντικά έκλεισε τους χώρους,έκλεψε μπάλες και άλλωτε ηρεμούσε το παιχνίδι και άλλωτε ανέβαζε στροφές.Ίσως το καλύτερο του παιχνίδι,μέχρι το επόμενο αφού η απόδοση του είναι συνεχώς αυξανόμενη.

Άλεξ ντα Σίλβα:Την βρίσκει με τον Αποέλ αφού απέναντι τους έχει τις καλύτερες του εμφανίσεις.Έδινε ρυθμό και μοίραζε μπάλες με μια εκπληκτική μαεστρία.Ζητούμενο η συνέχεια.Για τέλος άφησα το εκπληκτικό του γκολ από στατική φάση,κάτι που έλειψε φέτος από την ομάδα μας.

Φώτης Παπουλής: Ο Ελλαδίτης όποτε έπαιρνε μπάλα μύριζε κίνδυνο ενώ βοήθησε και στο αμυντικό κομμάτι. Δημιούργησε καταστάσεις αλλά την τελευταία στιγμή έλειπε αυτό το κάτι και χωρίς καθαρό μυαλό δεν κατάφερε να μπει και αυτός στον πινάκα των σκόρερ ..

Ζοάο Πέδρο:Η επιτομή του δεξιού χαφ σε σύστημα 4-4-2.Άψογος αμυντικά και επιθετικά με ελάχιστα λάθη.Έκανε κτήμα την δική του πλευρά.

Άμπραχαμ Γκίε: Δεν σκόραρε αλλά όποτε έπαιρνε μπάλα,προκαλούσε τρόμο στους αντίπαλους αμυντικούς που πήγαιναν βήματα πίσω για να μην.εκτεθούν.Άλλος παίκτης όταν έχει παρτενέρ δίπλα του.

Άντον Μαγκλίτσα: Τι να λέμε τώρα.Λίρα εκατό ή χίλια; Ο άνθρωπος είναι «κίλλερ» όταν βρίσκεται στο ορθογώνιο.Σκοράρε με άνεση ένα δύσκολο γκολ αφού προσπέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.Οι αντίπαλοι προσπαθούσαν να τον σταματήσουν με κάθε μέσο,επιτρεπτό ή μή.Ακόμα και έτσι δεν τα κατάφεραν αφού η διαφορά επιπέδου με τους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς ήταν εμφανής.

Εστεπάν Σακέτι:Μπήκε για να «ισοφαρίσει» το φόρτωμα του αντιπάλου στην επίθεδη.Έκλεισε διαδρόμους και έβγαλε πάθος. Πολύ καλός.

Γιώργος Βασιλείου:Πέρασε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής για να δώσει βοήθειες.Τα κατάφερε πολύ καλά αφού ελάχιστα έγιναν επικίνδυνοι οι αντιπάλοι.

Κονσεισάο Τουράμ:Μπήκε στην θέση του Μάγκλιτσα.Προσπάθησε να κρατήσει μπάλα ή να κινηθεί στον κενό χώρο.Δεν μπήκε ουσιαστικά στο παιχνίδι αφού αγωνίστηκε ελάχιστα.

Προπονητής:Με το πολύ επιθετικό 4-4-2 έβγαλε την ομάδα στο γήπεδο ο προπονητής.Θέλησε να απαντήσει στο σύστημα του αντιπάλου με 3 αμυντικούς χαφ και η απάντηση ήταν ηχηρή αφού κέρδισε κατά κράτος την μάχη της σκακιέρας.Σωστή και η διαχείρηση του παιχνιδιού.Η αποχώρηση του τραυματία Μάγκλιτσα ίσως στοίχισε μια αλλαγή στα χαφ.Οι βάσεις για όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο έχουν μπει και ο κόσμος το απολαμβάνει.Προσοχή όμως γιατί το κάθε παιχνίδι θέλει διαφορετική αντιμετώπιση.Βαθμός άριστα για τον κόουτς,τόσο για το στήσιμο,όσο και για την διαχείρηση.

To Top