ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Κακή εμφάνιση για την ομάδα μας και δίκαιη ήττα από την Ομόνοια. Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του www.apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Άλλο ένα παιχνίδι που ο Πορτογάλος δέχτηκε γκολ.Εκτός από τα 2 βρέθηκε πολλές φορές εκτεθημένος από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας.Στις στατικές φάσεις δεν κινδύνεψε αφού ήταν τοποθετημένος σωστά και μάζεψε αρκετές μπάλες.

Νούνο Λόπες:Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε προβλήματα αφού απέναντι του είχε μια αμυντικογενή αριστερή πλευρά.Στο δεύτερο ζορίστηκε περισσότερο και έχασε αρκετές μάχες.

Αγγελής Αγγελή: Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγε σχετικά καλά με τον ψηλό Σέρινταν,αλλά στο δεύτερο έχασε πολλές μονομαχίες από τον γρήγορο Σκέμπρι.

Λεάντρο Φρέιρε: Τα ίδια ισχύουν και για τον Βραζιλιάνο που δυσκολεύτηκε αρκετά με την περίπτωση του Σκέμπρι.Δεν ήταν σε καλή μέρα και φάνηκε.

Κωνσταντίνος Μακρίδης: Μέτρια απόδοση από τον Μακρίδη που όσο περνούσε η ώρα έβγαινε η κούραση και έπεφτε η απόδοση.

Άλεξ Ντα Σίλβα: Υποφερτός στο πρώτο και όσο είχε δυνάμεις.Άσχημος στο δεύτερο αφού δεν βοήθησε στα μαρκαρίσματα και δεν κράτησε μπάλα.Όταν δε πέρασε στα αριστερά η απόδοση του ήταν τραγική αφού άφηνε εκτεθημένο και τον μπακ του.

Γιώργος Βασιλείου: Δεν έδωσε αυτά που έπρεπε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αφού επιθετικά δεν φάνηκε.Σωστά έγινε αλλαγή.

Ζοάο Πέδρο: Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε και έφτιαξε καταστάσεις χωρίς όμως να φτάσει το γνωστό του επίπεδο.Στο δεύτερο χάθηκε στην μετριότητα της ομάδας.

Λούκα Στογιάνοβιτς: Κρίμα και άδικο και για τον ίδιο που εδώ και 8 μήνες κρίνεται σε μια θέση που στην καλύτερη του μέρα να είναι δεν θα δώσει περισσότερα από 5 στα 10.Δεν μπορεί να αγωνιστεί εκεί ψηλά και το απόδειξε για πολλοστή φορά.

Άμπραχαμ Γκίε: Για κάτι παιχνίδια σαν το σημερινό χρησιμοποιείται στο ποδόσφαιρο η φράση “μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο”.Εννοείται πως δεν είχε καλό παιχνίδι αφού την πιο πολλή ώρα ήταν θεατής.

Φώτης Παπουλής: Μπήκε αλλαγή στο 46 αλλά δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου.Χάθηκε δυστυχώς στην άσχημη απόδοση της ομάδας.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μπήκε να αγωνιστεί μετά από καιρό αλλά δεν έδωσε κάτι στον αγώνα αφού ήταν παρών απών.

Κονσεισάο Τουράμ: Δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Ούτε ο προπονητής ήταν σε καλή μέρα αφού προσπάθησε να διατηρήσει το πετυχημένο 4-4-2 παρά την απουσία του Μάγκλιτσα τοποθετώντας ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην θέση του επιθετικού.Λάθος που έκανε και στο παρελθόν αφού η ομάδα πλήρωσε πολλάκις την εμμονή του να αγωνίζεται ο Στογιάνοβιτς ψηλά.Στο β’ ημίχρονο χάνει κατά κράτος το παιχνίδι από τον αντίπαλο προπονητή αφού εκμεταλεύεται την μετακίνηση του Ντα Σίλβα στα άκρα και ρίχνει σε αυτή την πλευρά τον Μπαμτιμπαγκά.Καθαρή ήττα που ήρθε από το λάθος διάβασμα του προπονητή και πριν τον αγώνα αλλά και κάτα την διάρκεια αφού ο αντίπαλος του είναι φανερό πως τον κερδίζει στις αλλαγές του παιχνιδιού αλλά και λόγω του προκαθορισμένου δρόμου που μπήκε το παιχνίδι των αλλαγών της δικής μας ομάδας βάση της αρχικής ενδεκάδας.Χαμένος λοιπόν αυτή την αγωνιστική ο προπονητής που επέστρεψε στις λάθος επιλογές ποδοσφαιριστών σε ορισμένες θέσεις.Επίσης θα μπορούσε να φρεσκαριστεί η ομάδα αφού σε 7 μέρες αγωνίστηκε 3 φορές.

Υ.Γ: Το γράψαμε και δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί.Δεν γίνεται να αγωνίζεται γραμμή ο Ντα Σίλβα και δεν υπάρχει πουθενά στο άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο να αγωνίζεται ο Στογιάνοβιτς δεύτερος επιθετικός ή ακόμα και ο μέσος που θα είναι πιο κοντά στην επιθετική γραμμή.

To Top