ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Κυριότερος αντίπαλος η αστάθεια!

Ο Απόλλωνας για μια ακόμα φορά στην φετινή σεζόν, μετά από ένα βήμα μπροστά, έκανε τρία βήματα πίσω! Όσο και αν πονάει, όσο και αν είναι εκνευριστικό, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Πραγματικά είναι για να τρελαίνεται κάποιος οπαδός του Απόλλωνα αναλογιζόμενος τα αμέτρητα σκαμπανεβάσματα της ομάδας.

Μπαίνεις στο πρωτάθλημα με το δεξί κερδίζοντας τον Άρη και την επόμενη αγωνιστική πετάς δύο βαθμούς με την ΕΝΠ! Επανακάμπτεις και κερδίζεις στο τοπικό ντέρμπι την ΑΕΛ και την επόμενη αγωνιστική είσαι ανύπαρκτος και χάνεις από την Νέα Σαλαμίνα! Στα επόμενα 5 παιγνίδια παίρνεις 13 από τους διαθέσιμους 15 βαθμούς, έχοντας μόνο απώλειες από την Ομόνοια εκτός έδρας, και ακολούθως παθαίνεις μπλακ-άουτ παραχωρώντας τρεις άγονες ισοπαλίες με Ερμή και ΑΕΚ εντός και Πάφο εκτός! Κερδίζεις κόντρα σε όλα τα προγνωστικά το ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ μετά από 15 ολόκληρα χρόνια και το επόμενο παιγνίδι καταφέρνεις στις καθυστερήσεις με κόπους και μόχθους να ισοφαρίσεις τον Άρη! Κάνεις 3 σερί νίκες, η μια μάλιστα κόντρα στην ΑΕΛ, και ακολούθως χάνεις με κατεβασμένα τα χέρια από τον Εθνικό Άχνας!

Μετά την αυτοκτονία με την Ανόρθωση κάνεις 7 σερί νίκες, υπολογίζοντας και τα αποτελέσματα του κυπέλλου, μετά δέχεσαι μισή ντουζίνα γκολ από την ΑΕΚ! Επανακάμπτεις για πολλοστή φορά δείχνεις χαρακτήρα μεγάλης ομάδας κερδίζεις τις εντυπώσεις του ουδέτερου φίλαθλου κόσμου με τις εμφανίσεις σου κερδίζοντας Νέα Σαλαμίνα, συντρίβοντας Ανόρθωση και μόνο από καθαρή ατυχία δεν κερδίζεις δις το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας και δέχεσαι την ήττα από την Ομόνοια πραγματοποιώντας μια εμφάνιση για γέλια και για κλάματα!

Χρόνος για δάκρυα όμως δεν υπάρχει και ο Απόλλωνας δεν έχει άλλη επιλογή από το να μαζέψει τα κομμάτια του για ακόμη μια φορά και να προσπαθήσει να υψώσει κεφάλι, διότι αν μείνει κολλημένος στο παιχνίδι με την Ομόνοια τότε είναι σαν να υπογράφει την καταδίκη του.

Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι οι παρενέργειες μιας τέτοιας ήττας αλλά κυρίως της εμφάνισης είναι πολύ μεγάλες και αγγίζουν όλα τα επίπεδα. Αλλά, από την άλλη, η ανάγκη για ανασύνταξη και ανασυγκρότηση είναι εξίσου μεγάλη. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος και επιλογή για τον Απόλλωνα.

Η ομάδα μας επιβάλλεται γι’ ακόμη μια φορά να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον κακό μας δαίμονα την ΑΕΚ, παιγνίδι στο οποίο ο βαθμός δυσκολίας θα είναι ακόμα πιο μεγάλος και θα χρειαστεί οι ποδοσφαιριστές μας να αποδείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες να επανέλθουν.

Ζητούμενο είναι η επάνοδος της απόδοσης σε ψηλά επίπεδα και ουσιαστικά η ομάδα μας καλείται σε αυτή την τελική ευθεία να δείξει την αγωνιστική συνέπεια που θα την φέρει στην υλοποίηση των στόχων της γιατί περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν και πλέον τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Όλα ανεξαιρέτως τα παιγνίδια που απομένουν είναι πολύ δύσκολα και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τα κερδίσουμε, μεγαλύτερη προσπάθεια όμως, θα χρειαστεί να κερδίσουμε τον κυριότερο μας αντίπαλο… τη δική μας αστάθεια.

To Top