ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Αγωνιστική δράση της εβδομάδας

Πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα τμήματα της ομάδας μας έχουμε αυτή την εβδομάδα που θα κρίνουν πολλά για διάκριση αλλά και για τίτλους.

Αναλυτικά: (14/4 -21/4)

Ποδόσφαιρο:

Ανδρική ομάδα: Για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΑΕΚ, το Σάββατο (16/4) και ώρα 18:00

Απόλλων Ladies: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο με την κατάκτηση του νταμπλ.

Καλαθόσφαιρα:

Ανδρική ομάδα: Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις αφού αποκλείστικε από την ΑΕΚ στην ημιτελική φάση με 3-0 νίκες.

Ανδρική ομάδα K18: Αναμένονται οι αγώνες της Β’φάσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας τερμάτισε στην 1η θέση.

Γυναικεία ομάδα: Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις, τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Γυναικεία ομάδα Κ18: Για την 7η αγωνιστική στην επίλεκτη κατηγορία η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα NBA B.C, το Σάββατο στις 13:00.

Πετόσφαιρα:

Prestige Απόλλων: Για την 19η και προτελευταία αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει απόψε Τετάρτη (13/4) εντός έδρας την ΑΕΛ. Οι «Αμαζόνες»έχουν ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Prestige Απολλων Κ18 (Νεάνιδες): Για την 9η αγωνιστική της Β΄φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ανόρθωση, το Σάββατο (23/4) και ώρα 14:30.

Ακαδημίες (Ποδοσφαίρου):

U13: Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος PREMIER, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Καρμιώτισσα, το Σάββατο (16/4) η ώρα 09:00.

U15: Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ELITE, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αγία Νάπα την Κυριακή (17/4) και ώρα 11:00.

U17: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

U21: Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Πάφου, εκτός έδρας το Σάββατο (16/4) και ώρα 11:00.

 

To Top