ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΚ

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η ΑΕΚ. Ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλος για μας τα τελευταία χρόνια.Από μια ομάδα- σύνολο δύσκολο να βρεις παίκτες «κλειδιά».

Οι απουσίες όμως των Τέτε και Λαρένα είναι όμως σημαντικές μιας και πρόκειται για ποδοσφαιριστές με ποιότητα.

Πρώτο στην λίστα αυτή λοιπόν έχω τον Χουάν Τομάς.Ένα ολοκληρωμένο χαφ που έχει και το γκολ.Αγωνίζεται συνήθως πίσω από τον επιθετικό και φτιάχνονται πολλές καταστάσεις από τις ενέργειες του όταν έχει την μπάλα.Επικίνδυνος όμως είναι και χωρίς αυτήν αφού ξέρει να ανοίγει χώρους και να βρίσκεται πάντα σε επίκαιρο σημείο όταν δεν έχει μπάλα.Στα συν του ότι μαρκάρει όταν η ομάδα αμύνεται.

Δεύτερος στους παίκτες που πρέπει να προσεχθούν ο Σκοπιανός Ιβάν Τρισκόφσκι,ένας πλάγιος επιθετικός που έχει το ένας εναντίον ενός,έχει το γκολ αλλά και την πάσα.Μπορεί να γίνει επικίνδυνος από το πουθενά.Αδυναμία του οι επιστροφές.

Τελευταίο αλλά όχι έσχατο άφησα τον Μπόλιεβιτς που μπορεί και να διανύει και τα τελευταία του παιχνίδια με την ΑΕΚ αφού το συμβόλαιο του λήγει.Ο Μπόλιεβιτς είναι η επιτομή του σύγχρονου χαφ,μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και με 4 στην μεσαία γραμμή αλλά και με 3.Χαφ που ξέρει να κόψει αλλά ξέρει και να μοιράσει.Ιδανικός στην διαχείρηση του παιχνιδιού,ίσως ο κορυφαίος μέσος την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα μας.Λίρα εκατό για όποιον προπονητή τον έχει στο ρόστερ της ομάδας του.

Γενικά:Η ΑΕΚ είναι μια πολυσύνθετη ομάδα που δύσκολα αντιμετωπίζεται γιατί έχει 11 ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο.Σίγουρα όμως δεν είναι άτρωτη.Αν προσεχθεί το παιχνίδι που κάνει η τριπλέτα πίσω από τον επιθετικό,αλλά και ο επιθετικός τους ΧΩΡΙΣ την μπάλα τότε νομίζω οι πιθανότητες μας θα αυξηθούν.Αδύνατο τους σημείο θεωρώ την αριστερή τους πλευρά με Ηλία Χαραλάμπους και τον εκάστοτε αριστερό χαφ τους.Αν το παιχνίδι μας παιχτεί από εκεί θεωρώ πως θα τους φτιάξουμε φάσεις.

Επίσης πολύ σημαντική απουσία είναι αυτή του Μουρίγιο αφού ο αντικαταστάτης του δεν είναι σίγουρα του ίδιου επιπέδου.Οπώς όμως συνηθίζει ο γραφών να τελειώνει αυτό το άρθρο,θα πει ξανά πως αυτά είναι στην θεωρία.

To Top