ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μια σπουδαία νίκη απ’ τα παλιά!(video)

Το www.apollon365.news γυρνάει το ρολόι του χρόνου 23 πίσω και πιο συγκεκριμένα στην ποδοσφαιρική περίοδο 1993/94!

Στις 7 Νοεμβρίου, 1993 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής η ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα, (ο αγώνας είχε γίνει στο ουδέτερο Μακάρειο στάδιο), με την ομάδα μας να βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με την Ανόρθωση 1 βαθμό μπροστά από το ΑΠΟΕΛ και 3 βαθμούς μπροστά από την Ομόνοια έχοντας μοναδική απώλεια βαθμών την ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια εκτός έδρας στην 1η αγωνιστική.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 14’ ο Δημήτρης Ιωάννου με κεφαλιά δυναμίτη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλένκο Σπόλιαριτς ξετίναξε τα δίχτυα του τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας, Γιαννάκη Ιωάννου σημειώνοντας το 0-1.

Στο 29’ η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματα της μετά από έξοχη μεταβίβαση του Πάμπου Πίττα στον Μπόπαν Κρισμάρεβιτς ο οποίος αφού απέφυγε έντεχνα τον εξελθόντα τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας έγραψε με ψύχραιμο τρόπο το 0-2 βάζοντας γερές βάσεις για το τρίποντο.

Η αρχική σύνθεση της ομάδας μας: Μ. Χριστοφή, Αντρελλής, Π. Πίττας, Δ. Ιωάννου, Μ. Χαραλάμπους, Γιαγκουδάκης, Γ. Ιωσηφίδης, Σπόλιαριτς, Τσέποβιτς, Κρισμάρεβιτς, Τσολάκης.

 

To Top