ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Αγωνιστική δράση της εβδομάδας

Με ιδιαιτερότητες αυτή η εβδομάδα καθώς μεσολαβεί η γιορτή του Πάσχα και στις πλείστες διοργανώσεις υπάρχει διακοπή. Παρόλα αυτά υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια τόσο για την ποδοσφαιρική μας ομάδα όσο και για την γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα.

Αναλυτικά: (26/4 -03/5)

Ποδόσφαιρο:

Ανδρική ομάδα: Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει η ομάδα μας κόντρα στην Ανόρθωση για την 33η αγωνιστική, την Τετάρτη (27/4) και ώρα 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Απόλλων Ladies: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο με την κατάκτηση του νταμπλ.

Καλαθόσφαιρα:

Ανδρική ομάδα: Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις.

Ανδρική ομάδα K18: Η ομάδα των εφήβων έχει πλέον προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ε.Ν.Π. Ο πρώτος αγώνας είναι ορισμένος για τις 11 Μαΐου.

Γυναικεία ομάδα: Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις, τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Γυναικεία ομάδα Κ18: Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της.

Πετόσφαιρα:

Prestige Απόλλων: Η ομάδα μας αγωνίζεται σήμερα (26/4) στον μεγάλο τελικό με την ΑΕΛ. Ο αγώνας θα γίνει στο «Apollon Arena» στις 21:00.

Prestige Απολλων Κ18 (Νεάνιδες): Η ομάδα μας έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί για την τελευταία και 10η αγωνιστική με τον Πανιδαλιακό στις (07/5) και ώρα 11:00 στο Δάλι.

Ακαδημίες (Ποδοσφαίρου):

U13: Το Σάββατο (07/5) επαναρχίζει το πρωτάθλημα.

U15: Την Κυριακή (08/5) επαναρχίζει το πρωτάθλημα.

U17: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

U21: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

To Top