ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Αγωνιστική δράση της εβδομάδας

Τα περισσότερα τμήματα της ομάδας μας έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και πλέον οι μόνες ομάδες μας που συνεχίζουν είναι βεβαίως η Ανδρική ποδοσφαιρική μας ομάδα, οι δύο ομάδες των ακαδημιών ποδοσφαίρου U13 και U15, καθώς και η εφηβική καλαθοσφαιρική μας ομάδα.

Αναλυτικά: (03/5-10/5)

Ποδόσφαιρο:

Ανδρική ομάδα: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 35η αγωνιστική δίνει η ομάδα μας με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, το Σάββατο (07/5) και ώρα 19:00.

Απόλλων Ladies: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο με την κατάκτηση του νταμπλ.

Καλαθόσφαιρα:

Ανδρική ομάδα: Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις.

Ανδρική ομάδα K18: Η ομάδα των εφήβων έχει πλέον προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ε.Ν.Π. Ο πρώτος αγώνας είναι ορισμένος για τις 11 Μαΐου.

Γυναικεία ομάδα: Η ομάδα μας έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις, τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

Γυναικεία ομάδα Κ18: Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της.

Πετόσφαιρα:

Prestige Απόλλων: Έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της κατακτώντας το νταμπλ.

Prestige Απολλων Κ18 (Νεάνιδες): Η ομάδα μας έχει κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί για την τελευταία και 10η αγωνιστική με τον Πανιδαλιακό στις (07/5) και ώρα 11:00 στο Δάλι.

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου:

U13: Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος PREMIER, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑΣ, το Σάββατο (07/5) εντός έδρας και ώρα 09:00.

U15: Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ELITE, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ, το Σάββατο (07/5) η ώρα 09:00.

U17: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

U21: Έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της ομάδας μας.

 

To Top