ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πριν από 30 χρόνια στη δυτική! (video)

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλωνα από τον καιρό ίδρυσης της το 1982, ήταν πάντοτε στις επάλξεις αποτελώντας τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας κλέβοντας την παράσταση με τις εκδηλώσεις και τη φαντασία της αποτελώντας τον πυρήνα και την καρδιά του κόσμου της ομάδας μας.

Έτσι και πριν 30 χρόνια, εν έτη 1986 στον τελικό του Κυπέλλου, το οργανωμένο μας σύνολο ήταν παρόν, συγκεντρωμένο στο άνω διάζωμα του Τσιρείου, έτοιμο να σπρώξει, με τον τρόπο που μόνο αυτή ξέρει, τους ποδοσφαιριστές μας προς την κατάκτηση του τρίτου μας Κυπέλλου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Άλλες εποχές με το Τσίρειο στάδιο χωρίς στέγαστρο όπου η φωνή, τα συνθήματα και τα τραγούδια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ήταν τα μοναδικά στοιχεία στήριξης προς την ομάδα μας.

Μπορεί τρεις δεκαετίες πριν ο Σύνδεσμος μας να μην διέθετε τα σημερινά μέσα, αλλά όπως βλέπετε στο πιο κάτω βιντεογράφημα, σε μια εποχή που οι πλείστες ομάδες δεν είχαν ακόμα οργανωμένα σύνολα φιλάθλων, ο Απόλλωνας πρωτοπορούσε χωρίς να υστερεί σε τίποτα από τον παλμό και το πάθος της σημερινής εποχής.

To Top