ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν θα έρθουν όσοι παίκτες έφυγαν…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας,Φανούριος Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένος χθες (23/5) στο Capital sports και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα. Μίλησε για τις μεταγραφές αλλά και πως βαίνουν τα θέματα προγραμματισμού.

Αναλυτικά!

Για τους ποδοσφαιριστές (Φρέιρε, Ελίζιο, Πέδρο και Μοντέιρο) που η ομάδα είναι σε συζητήσεις είπε, «Ακούγονται πάρα πολλά, είμαστε σε διαπραγματεύσεις και με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο Εμάνουελ Πέδρο, είναι υπεύθυνος για αυτά τα θέματα. Δεν θα έρθουν όσοι παίχτες, έφυγαν.». Για το θέμα τερματοφύλακα ανέφερε,«Θα ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα, στο τέλος είναι το θέμα του τερματοφύλακα. Θέλουμε να ενισχύσουμε για να μπούμε σε όμιλο της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιστροφή Ρέινολντς λέγοντας,«θα επιστρέψει από τον δανεισμό στην Αγία Νάπα. Τον δώσαμε για να πάρει λεπτά συμμετοχής. Τα πήρε, ήρθε η ώρα να επιστρέψει». Για το θέμα επιστροφής κάποιων ποδοσφαιριστών που έφυγαν από την ομάδα είπε,«Δεν υπάρχει καμία συνάντηση και καμία συζήτηση περί επαναπατρισμού Χαμπτανί και άλλων ποδοσφαιριστών του έφυγαν από τον Απόλλωνα. Για τον Σαγκόι τον ευχαριστούμε, πέτυχε πάρα πολλά με την φανέλα του Απόλλωνα».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας μίλησε και για ακόμα ένα επιθετικό που θα πλαισιώνει τους Γκίε και Μαγκλίτσα,«Μπορεί να μην είναι γνωστό όνομα ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει, αλλά επιδίωξη μας θα είναι να έλθει ένας παίχτης αξιόλογος».

Στο τέλος μίλησε και για την παρουσίαση του νέου ρόστερ της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-17 που θα γίνει στο Λανίτειο στάδιο σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

To Top