ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Ίσως το επόμενο ταλέντο να είναι το παιδί μας!

Είναι γνωστό σε όλη τη φίλαθλη Κύπρο η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Απόλλωνα. Ποδοσφαιριστές που διαπρέπουν τώρα στην πρώτη μας ομάδα και βασικά στελέχη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος «ανδρώθηκαν» μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας μας. Εκτός από αυτούς και πολλοί άλλοι γεμίζουν τα ρόστερ άλλων Κυπριακών ομάδων.

Η φήμη λοιπόν που κουβαλάνε τα «φυτώρια» μας είναι μεγάλη αλλά και με χρονιαία διαστήματα λαθών που κόντεψαν να αμαυρώσουν το καλό όνομα και το έργο που επιτελείται. Οι αρχές του σεβασμού, της αλληλοεκτίμησης και του «ευ αγωνίζεσθε» οφείλουν να διέπουν πάνω απ΄όλα τις σχολές ποδοσφαίρου, κάτι που είναι και ο βασικός πυλώνας των ακαδημιών του Απόλλωνα.

Με το έμβλημα του «θεού» Απόλλωνα στο στήθος κάθε παιδάκι μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά το κυριότερο μπορεί να σταθεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια σαν μοναδικός και ανεπανάληπτος χαρακτήρας απέναντι στους άλλους. Τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη και οι αρχές που το Σωματείο μας δημιουργήθηκε είναι ο «φάρος» που καθοδηγεί κάθε Απολλωνίστα αλλά και τα παιδιά μας που θα θελήσουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας σαν γνήσιοι Απολλωνίστες να στηρίζουμε τις ακαδημίες μας γεμίζοντας τις ομάδες και τα κλιμάκια με τα παιδιά μας. Λάθη θα γίνουν αλλά όταν τα λάθη προέρχονται μέσα από τη δουλειά τότε διορθώνονται και γινόμαστε καλύτεροι. Μέσα λοιπόν από σκληρή δουλειά, επιμονή, υπομονή και θέληση αναδείχθηκαν και ο Χάμπος, ο Στυλιανού, ο Γουίλερ, ο Ιωσηφίδης, ο Ρέινολντς, ο Πίττας, ο Στυλιανός Στυλιανού, ο Ψύχας και τόσοι άλλοι!

Τίποτα δεν τους χαρίστηκε! Όλα τα κέρδισαν με κόπους και θυσίες! Στηρίζουμε λοιπόν τις ακαδημίες μας αρχής γενομένης με τη νέα σεζόν και που ξέρουμε, ίσως το επόμενο ταλέντο να είναι το παιδί μας!

To Top