ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτούς θα αντιμετωπίσουμε φιλικά!

Οριστικοποιήθηκε σήμερα (30/6) το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μας κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας της στην Ουγγαρία.

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει με χρονική σειρά τις εξής πέντε ομάδες. Θα αρχίσει λοιπόν ο κύκλος των φιλικών αγώνων με την ομάδα Puskás Akadémia FC στις 6 Ιουλίου. Η ομάδα αυτή ιδρύθηκε το 2005 και έχει έδρα της το Felcsut της Ουγγαρίας. Τα χρώματα της ομάδα είναι το μπλε και το κίτρινο, έχει ως έδρα το» Pancho arena» και φέτος υποβιβάστηκε στη Β΄κατηγορία της χώρας της.

Στις 13 Ιουλίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη γνωστή Αγγλική ομάδα της Chesterfield FC που αγωνίζεται στη League 1 Αγγλίας. Τρεις μέρες μετά και στις 16 Ιουλίου θα τα «πούμε» φιλικά με δύο ομάδες. Ο προπονητής μας θα έχει την ευκαιρία να δει σε μια μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές του αγωνιζόμενους καθώς θα γίνει ένα φιλικό το πρωί και ένα το απόγευμα.

Την Ουγγρική ομάδα της BFC Siofok, θα αντιμετωπίσουμε που εδρεύει στην πόλη Σιόφοκ. Ιδρύθηκε το 1921. Έδρα της ομάδας είναι το «Révesz Géza Stadion», χωρητικότητας 10500 θεατών. Τα χρώματα της ομάδας είναι το κίτρινο και το μπλε. Την ίδια μέρα θα διεξαχθεί και το φιλικό που θα καλύψει τηλεοπτικά η Primetel με την Hapoel Ironi Kiryat Shmona FC. Μια Ισραηλινή ομάδα από την πόλη Κιριάτ Σμόνα με έδρα το γήπεδο «Ironi stadium».  Έχει κερδίσει  το πρωτάθλημα Ισραήλ τη σεζόν 2011-12.

Τελευταίο φιλικό πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα για το μεγάλο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, θα γίνει στις 18 Ιουλίου με την ομάδα από το Ισραήλ και πάλι την Hapoel Acre FC. Η ομάδα αυτή ιδρύθηκε πριν από 70 χρόνια, το 1946 και έχει ως έδρα το Δημοτικό στάδιο του Acre χωρητικότητας 5000 θεατών. Φέτος υποβιβάστηκε στη Β΄κατηγορία του Ισραηλινού πρωταθλήματος.

 

 

To Top