ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αυτή η ομάδα επιβάλλεται να ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα»(video)

Διαβάστε το τι ανέφερε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας Νίκος Κίρζης

Περσινός απολογισμός: «Ξεκίνησε πολύ δύσκολα η περσινή σεζόν με νέα τεχνική ηγεσία και πολλούς νέους παίκτες και με το βάρος του χαμένου πρωταθλήματος όλο στην πλάτη μας. Μπήκαμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και άδικα χάσαμε από την Καμπάλα. Μετά από ατυχείς εμφανίσεις, ατυχίες και κάποια κακά συμβάντα ήρθαν τα κακά αποτελέσματα. Αυτά τα αποτελέσματα έδωσαν την ευκαιρία σε ορισμένους να μας κάνουν κριτική και να μας αμφισβητήσουν. Αυτή η κριτική και αμφισβήτηση δεν μας λύγισε. Όλους μας πείσμωσαν. Έφεραν τον έναν από τους δύο τίτλους στη Λεμεσό, στον Απόλλωνα που τους αξίζει. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη».

Για τους στόχος: Αυτή η ομάδα επιβάλλεται να ξεκινά με στόχο το πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη και μετά από δύο κατακτήσεις κυπέλλου.

Για τη νέα σεζόν: «Τώρα μπαίνει μία νέα χρονιά.  Πριν τέσσερα χρόνια όταν αναλαμβάναμε είπανε ότι θα ανεβάζαμε τον Απόλλωνα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρο.  Πρώτα πιο σημαντικό εκτός αγωνιστικού να ξεκινήσει το γήπεδο.  Η πολεοδομική άδεια είναι τελειωμένη, η οικοδομική έμεινε μία υπογραφή, η χρηματοδότηση είναι δεδομένη.  Δουλέψαμε όλοι για να πετύχουμε στόχο μας.  Επίσης, αύριο ξεκινούν έργα στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου.  Σε λίγες βδομάδες στο αθλητικό κέντρο Κολοσσίου θα είναι το νούμερο ένα σημείο στην Κύπρο».

 

 

 

 

 

 

To Top