ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Φανούριος για εκδήλωση και μεταγραφικά!

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος μας Τύπου , Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την αποψινή εκδήλωση (20:00, Λανίτειο)…

«Συνδυάζεται με την κατάκτηση κυπέλλου και τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε κάτι πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα και που θα θυμίζει παρουσιάσεις ομάδων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έχουν μείνει λίγες ώρες και θα δούμε απόψε το τι έχουμε καταφέρει για τον κόσμο στον Απόλλωνα».

Για τα μεταγραφικά…

«Δεν θα βιαστούμε να υποσχεθούμε οτιδήποτε. Θα κάνουμε οτιδήποτε για να πάρουμε τους στόχους που είχαμε».

Αν θα υπάρξει έκπληξη στην αποψινή εκδήλωση…

«Θα δούμε…»

Για τον Βόλοβικ…

«Περισσότερο είναι το μέλλον του ποδοσφαιριστή στη Σαχτάφ. Δείχνει να τον υπολογίζει ο προπονητής. Θα δούμε. Θα κάνουμε ιδιαίτερη υπομονή και επιδεικνύουμε επιμονή για να τον εντάξουμε».

Για τον Φρέιρε…

«Η πόρτα ποτέ δεν έκλεισε. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί. Είμαστε ελκυστικός ποδοσφαιρικός προορισμός. Παρέχουμε τα πάντα. Η όμορφη πόλη της Λεμεσού και οι κορυφαίες προπονητικές εγκαταστάσεις είναι από τα θετικά για να επιλέξει την ομάδα μας. Ο Απόλλωνας βάζει τους όρους και αυτή είναι η πρόταση που έχει κατατεθεί. Αν τη δεχθεί σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο θα επιστρέψει στην ομάδα. Η πρόταση είναι ξεκάθαρη. Ούτε ένα ευρώ περισσότερο».

To Top