ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέλος ο Βόλοβικ…

Ο εκπρόσωπος Τύπου του της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου σε απογευματινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις αναφέρθηκε στη σημερινή (15/7) κλήρωση και στην ομάδα κυρίως της Γκρασχόπερς που έχει προβάδισμα για πρόκριση, την προετοιμασία αλλά και για άδοξο τέλος που προέκυψε στο θέμα Βόλοβικ.

Αναλυτικά:

Για την κλήρωση είπε, «δύσκολος αντίπαλος η Ελβετική ομάδα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελβετία. Δεν έχουμε επιλογή όμως, εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Λόγω του εκτοπίσματος του αντιπάλου, έχει ένα μικρό προβάδισμα. Θα πάμε να δώσουμε την μάχη μας, για να φέρουμε το παιχνίδι στην Κύπρο και να κτυπήσουμε την πρόκριση. Για να μπούμε στους ομίλους θα πρέπει να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια.  Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα πάμε με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην Ελβετία. Εμείς θα στοχεύσουμε τη νίκη στη Ζυρίχη, εκεί που παίξαμε ξανά. Θα υπάρχει άνθρωπος στην Ζυρίχη για να παρακολουθήσει τον αγώνα».

Για την προετοιμασία ανέφερε, «είναι ένα πολύ εποικοδομητικό διάστημα, εδώ θα χτιστεί ο νέος Απόλλωνας. Οι νέοι έχουν εγκλιματιστεί με τους παλιούς και δείχνουν να γίνονται ένα με την υπόλοιπη ομάδα».

Τέλος για το θέμα Βόλοβικ δήλωσε, «ο Βόλοβικ αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας δίνει το 1/3 του συμβολαίου και δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι λογικό ο ποδοσφαιριστής να μην αφήνει το μεγάλο συμβόλαιο του».

To Top