ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το προφίλ των δύο υποψηφίων αντιπάλων μας!(Φώτο)

Μία εκ των Γκρασχόπερς ή ΚΡ Ρέικιαβικ, θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας στον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σο πρώτο παιχνίδι που έγινε χθες(14/7) στην έδρα της ΚΡ Ρέικιαβικ, ανάμεσα στις δύο ομάδες το αποτέλεσμα ήταν 3-3.

Προφίλ ομάδων:

H Γκρασχόπερς, είναι επαγγελματικός αθλητικός σύλλογος της Ελβετίας και ιδρύθηκε την 1 Σεπτεμβρίου 1886. Η ομάδα έχει κατακτήσει τους περισσότερους εγχώριους τίτλους στην Ελβετία, έχει κατακτήσει 27 φορές το πρωτάθλημα και 18 φορές το Κύπελλο Ελβετίας. Στους τίτλους τις ομάδας συμπεριλαμβάνονται δύο Λιγκ καπ και ένα Σούπερ καπ Ελβετίας.

Έδρα της είναι το γήπεδο «Letzigrund», 25.000 θέσεων και προπονητής της ομάδας είναι ο Pierluigi Tami. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στη 4η θέση, έχοντας 15 νίκες, 13 ήττες και 8 ισοπαλίες. Τελευταίος της τίτλος το πρωτάθλημα το 2003.

Η ΚΡ Ρέικιαβικ  ιδρύθηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 1899 από μία ομάδα νεαρών Ισλανδών και είναι παλαιότερος ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Ισλανδία  Έχει κατακτήσει 26 πρωταθλήματα και 14 Κύπελλα ενώ είναι η πρώτη Ισλανδική ομάδα που έχει αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα!

Αγωνίζεται στο «KR-völlur» που βρίσκεται στη πρωτεύουσα Ρέικιαβικ, και είναι χωρητικότητας 2781 θέσεων. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και η ομάδα βρίσκεται στη 10η θέση μετά από 10 αγώνες με δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Στο ρόστερ τους υπάρχουν μόλις τρεις Δανοί ποδοσφαιριστές, με τους υπόλοιπους να είναι από την Ισλανδία. Πρότυπο της στολής της, έχει τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ με τις ασπρόμαυρες ρίγες. H ΚR Ρέικιαβικ έχει στην ιστορία της 70 συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα εκ των οποίων έχει 17 νίκες, 14 ισοπαλίες και 39 ήττες. Προπονητής της είναι ο Ισλανδός Ρούναρ Κρίστινσον.

 

 

To Top