ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ρυθμούς Γκρασχόπερς…

Σε ρυθμούς Γκρασχόπερς κινούνται στην ομάδα μας . Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (28/6) στην Ελβετία, έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να πάρουν εκείνο το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει στον επαναληπτικό στην Κύπρο να διεκδικήσει το εισιτήριο πρόκρισης. Ο Πέδρο Εμάνουελ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη ξεψαχνίσει όσο καλύτερα μπορούσαν την ελβετική ομάδα, έτσι ώστε να δώσουν στους παίκτες τους όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για τον ευρωπαϊκό αντίπαλό τους.

Ο Περικλής Παπαπαναγής έχει ήδη μεταφέρει στον τεχνικό μας όλα όσα είδε στην Ελβετία την Πέμπτη, ενώ είναι πιθανόν να βρεθεί και σήμερα στο γήπεδο της Γκρασχόπερς για να παρακολουθήσει την αντίπαλο της ομάδας και στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος με την Λοζάνη. Πέρα όμως από τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης, ήδη στο αθλητικό κέντρο έχουν προμηθευτεί και dvd με πρόσφατους αγώνες της ελβετικής ομάδας και γνωρίζουν αρκετά για τον αντίπαλό τους.

Ο Πέδρο Εμάνουελ ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας, με σκοπό την Πέμπτη το βράδυ να την παρουσιάσει όσο πιο έτοιμη γίνεται για την πρώτη πρόκληση της νέας χρονιάς. Το ευχάριστο για τον τεχνικό μας είναι πως με εξαίρεση τους Παπουλή και Μακρίδη έχει όλους τους άλλους παίκτες στη διάθεσή του. Αυτό του επιτρέπει να κάνει διάφορες σκέψεις σχετικά με το πώς θα παρατάξει τον Απόλλωνα στον αγώνα στην Ελβετία.

Χθες οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο Κολόσσι μετά από 18 ολόκληρες ημέρες, ενώ την πρώτη του επαφή με τη νέα του ομάδα είχε και ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο πρώην αμυντικός της Σάντερλαντ είναι πλέον παίκτης του Απόλλωνα, όμως για να αποτελέσει και τυπικά μέλος της «κυανόλευκης» οικογένειας θα πρέπει να τακτοποιηθούν κάποια διαδικαστικά θέματα στην Αγγλία και να έρθουν στα γραφεία της εταιρείας ορισμένα αναγκαία χαρτιά. Ο Γάλλος δεν θα ενισχύσει τη ομάδα στους αγώνες με την Γκρασχόπερς, όμως αν ο Θρύλος τα καταφέρει και προκριθεί, τότε τόσο στην επόμενη φάση όσο και στην έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να είναι πανέτοιμος.

To Top