ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετρούν πλέον αντίστροφα…

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ομάδας μας για το πρώτο επίσημο παιγνίδι της χρονιάς την ερχόμενη (28/7 Πέμπτη στο Σεντ Γκάλεν κόντρα στην Γκρασχόπερς. Ο Πέδρο Εμανουέλ θα προπονήσει την ομάδα του σήμερα και αύριο στην Κύπρο, όπου θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα εν όψει του αγώνα στην Ελβετία.

Στην πόλη που συνορεύει με τη Γερμανία, οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά ουσιαστικά θα είναι η προπόνηση γνωριμίας με το γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει την Πέμπτη. Εννοείται φυσικά πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και την τελευταία προπόνηση, έτσι ώστε να παρουσιάσει πανέτοιμη την ομάδα του στο ραντεβού της Πέμπτης.

Ο τεχνικός μας έχει κατασταλάξει πάνω-κάτω σε ποιους θα εμπιστευθεί την Πέμπτη. Τις προθέσεις του τις έδειξε στα πιο σημαντικά φιλικά που έδωσε η ομάδα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Όμως επειδή υπολείπονται ακόμα τρεις προπονήσεις, ή ακόμα και για αιφνιδιασμό του αντίπαλου προπονητή, δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει κάπως το αναμενόμενο σχήμα και σε τρόπο παράταξης αλλά και σε πρόσωπα.

To Top