ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μέχρι την Τετάρτη…»!

Σύμφωνα με ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο σήμερα(25/7), ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη θα ανακοινωθεί ο Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Απομένουν κάποια διαδικαστικά του ιδίου με την Σάντερλαντ τα οποία πρόκειται να διευθετήσει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα μας και έχει περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις!

Επίσης ο Φανούριος αναφέρθηκε και στο θέμα με τον τραυματισμό του Παπουλή, λέγοντας ότι το γνωρίζαμε ότι θα απουσιάζει από τα πρώτα μας ευρωπαϊκά παιχνίδια και η ομάδα προετοιμάστηκε έχοντας κατά νου το γεγονός.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, αναφέρθηκε και στο θέμα της οργανωμένης εκδρομής στην Ελβετία τονίζοντας ότι, τα ποσά για να πραγματοποιηθεί ήταν υπέρογκα για τα ταμεία της εταιρείας, ενώ είπε ότι η εκδρομή αν γινόταν θα κόστιζε για κάποιο φίλαθλο κοντά στα χίλια ευρώ.

Για τον αγώνα ανέφερε ότι πάμε προετοιμασμένοι κατάλληλα και για να πετύχουμε το εκτός έδρας γκολ που θα μας διευκολύνει το έργο μας στον επαναληπτικό.

 

 

 

To Top