ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Τσάμπα ήττα για την ομάδα μας η οποία έχασε με 2-1  από την Γκρασχόπερς ένα αποτέλεσμα ανατρέψιμο στο ΓΣΠ.  Πάμε να δούμε το πως ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά, με τον φακό του https://apollon365.news και πιο συγκεκριμένα του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Δέχτηκε δυο γκολ αλλά δεν φέρει ευθύνη σε κανένα.Αντίθετα έσωσε και την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση μια δυο φορές.

Μάριος Στυλιανού: Μάρκαρε σωστά και δεν κινδύνεψε από την πλευρά του.Ανέβηκε πολλές φορές αλλά τις πλείστες είχε λάθος τελική πάσα.Σημείο που πρέπει να βελτιώσει.Ξεχάστηκε στην τελευταία φάση και κάλυψε τον επιθετικό που έβγαλε την πάσα.

Γιώργος Βασιλείου: Και ο Γιώργος έκλεισε σωστα χώρους και δεν κινδύνεψε πολύ από την πλευρά του.Είχε όμως και αυτός τις πλείστες τελικές προσπάθειες του όταν ανέβαινε λανθασμένες.

Αγγελής Αγγελή: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Αγγελή που δεν άφησε χώρο στον αντίπαλο επιθετικό για να κινηθεί. Ξεκίνησε το παιχνίδι πολλές φορές από πίσω με επιτυχία και ανέβαζε μέτρα την ομάδα.

Πάολο Βινίσιους: Επίσημο ντεπούτο για τον κεντρικο αμυντικό που έδειξε καλά στοιχεία.Θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Χαράλαμπος Κυριάκου:Έκανε αρκετή βρώμικη δουλεία ο Χάμπος,αλλά δεν βοήθησε πολύ δημιουργικά.Προσωπικά σε βάθος χρόνου περιμένω πιο πολλά από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Άλεξ Ντα Σίλβα:Μπήκε ορεξάτα αλλά μετά το χαμένο πέναλτι είχε πεσμένη απόδοση λόγω ψυχολογίας.Προσπάθησε πολύ και μόχθησε στο παιχνίδι αφού η οργάνωση περνούσε από τα πόδια του.Έκανε όμως λάθος στη τελευταία φάση όπου προήρθε και το δεύτερο γκολ. Είναι ποδοσφαιριστής βαρόμετρο και ελπιστούμε ότι στο ΓΣΠ θα μπει από την αρχή πολύ καλά!

Μιγκέλ Μπεντόγια: Έδειξε αρκετά καλά στοιχεία ο Ισπανός που έβγαζε την ομάδα μπροστά με το όμορφο «passing game» στο οποίο έδειξε να αρέσκεται.

Γιάννης Πίττας: Ο νεαρός που ήταν η έκπληξη του προπονητή ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα αφού ήταν φανερά τρακαρισμένος.Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερος στο μέλλον με τα παιχνίδια που θα πάρει στα πόδια του.

Ζοάο Πέδρο:Ο Πορτογάλος είχε κάποια καλά διαστήματα αλλά γενικά έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του.

Άμπραχαμ Γκίε:Σκόραρε κέρδισε πέναλτι και έχασε και 1 κλασσική ευκαιρία.Πάλεψε πολύ με τους αντίπαλους επιθετικούς και έβγαλε και φάσεις από μόνος του.Θετική παρουσία.

Εστεμπάν Σακέττι: Αδικαιολόγητος και για τις δύο κάρτες! Δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι! Κρίμα για τον ίδιο κρίμα και για την ομάδα!

Οι υπόλοιπες αλλαγές Μπαρμπαρο και Μάγκλιτσα δεν μπορούν να κριθούν.

Πέδρο Εμμάνουελ: Ο προπονητής παρέταξε την ομάδα με 4-1-4-1 έχοντας μπροστά από την άμυνα σαν μοναδικό αμυντικό χαφ τον Χάμπο και μπροστά του δύο δημιουργικούς μέσους.Δέχτηκε δύο γκολ σε στιγμές που οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι αφού το πρώτο γκολ ήταν αμέσως μετά το χαμένο πέναλτι και το δεύτερο στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.Ουσιαστικά δεχθήκαμε μια τσάμπα ήττα αφού δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα,αλλά πληρώσαμε την αδράνεια στις κρίσιμες στιγμές,πράγμα που μαστίζει την ομάδα από πέρσι. Η ομάδα πάντως έδειξε σε καλό δρόμο και με μια σοβαρή και καλή εμφάνιση σε 6 βράδια μπορεί να προκριθεί.

To Top