ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια του επαναληπτικού!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Elite και Platinum ότι θα μπορούν να εξασφαλίσουν (δωρεάν) το εισιτήριο του ευρωπαϊκού αγώνα της Πέμπτης (04/08) το οποίο προκύπτει μέσα από τα προνόμια των εν λόγω κατηγοριών.

Τα εισιτήρια αυτά θα αντιστοιχούν στο άνω διάζωμα της δυτικής εξέδρας στους τομείς 305 + 306, ενώ θα υπάρχει και εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης (τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το Apollon Official Store).

Επίσης όσοι φίλοι της ομάδα μας επιθυμούν να εξασφαλίσουν θέση στο άνω διάζωμα της δυτικής θα μπορούν να το πράξουν αγοράζοντας εισιτήριο στην τιμή των 30 ευρώ (με εξασφαλισμένο χώρο στάθμευσης).

Τιμές για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας 2016-2017

Δυτική  Κερκίδα Κάτω Διάζωμα                10 ευρώ               (από 15 ευρώ)

Ανατολική Κερκίδα        10 ευρώ               (από 15 ευρώ)

Παιδικό (Κάτω των 12)  5   ευρώ

** Κάθε Εισιτήριο Διαρκείας αντιστοιχεί σε μόνο ένα εισιτήριο του αγώνα στην τιμή των 10 ευρώ.

Τιμές εισιτηρίων για μη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Δυτική Κερκίδα Κάτω Διάζωμα 15 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα        15 ευρώ

Παιδικό (Κάτω των 12)  5   ευρώ

** Στην δυτική εξέδρα στο κάτω διάζωμα και στην ανατολική δεν θα ισχύσει η αρίθμηση.

Επίσης οι φίλοι της θα μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με την Γκρασχόπερς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.apollon.com.cy και της υπηρεσίας ONLINE Tickets (διαθέσιμο σε smartphones  και tablets).

Τα εισιτήρια τα οποία θα εξασφαλιστούν από την υπηρεσία ONLINE Tickets θα μπορούν να παραληφθούν απο το ταμείο D6 του ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα ή απο τα γραφεία της εταιρείας.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

 

To Top