ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Έχουμε όλα τα φόντα, για να φτάσουμε στον στόχο μας»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για όλα όσα αφορούν την ομάδα και ενόψει και της ρεβάνς με την Γκρασχόπερς την ερχόμενη Πέμπτη 4/8).

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλούς τους τόνους, να έχουμε καθαρό μυαλό, ξεπεράσαμε το σοκ που μας προκάλεσε το γκολ στο τελευταίο λεπτό όμως προετοιμαζόμαστε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για τον επαναληπτικό. Θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα, τις εμπειρίες και την ποιότητα για να φτάσουμε στον στόχο μας» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι εμείς ήμασταν πολύ καλοί και γι’ αυτό υποχρεώσαμε τους Ελβετούς σε μέτρια εμφάνιση αλλά δεν ήμασταν εκείνοι που έπρεπε για να κερδίσουμε. Εμεί το πιστεύουμε ότι στην Λευκωσία θα κερδίσουμε τους Ελβετούς. Πληρώσαμε τα λάθη μας και αυτό μας υποχρεώνει να μην τα κάνουμε ξανά».

Για τον κόσμο…

«Περίπου 7 χιλιάδες κόσμος θα είναι στο ΓΣΠ. Είμαστε ευχαριστημένοι. Αν ήταν στην Λεμεσό το παιχνίδι θα ήταν οι διπλάσιοι όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους δώσουμε την πρόκριση».

Η Γκρασχόπερς δέχθηκε την ήττα από την Λουκέρνη…

«Όπως εύκολα δέχεται γκολ η Γκρασχόπερς, το ίδιο σκοράρει κιόλας. Αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει. Γιατί και με τον ΠΑΟΚ και στην Ελβετία δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα αλλά ο αντίπαλος σκόραρε. Δεν είναι συγκυρία αυτό. Με τον Ρομπέρζ περιμένουμε να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Αν κριθεί να παίξει την Πέμπτη θα παίξει. Δεν είναι στο μάξιμουμ ακόμα αλλά είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, ο προπονητής θα τον κρίνει».

To Top