ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο χρόνος αντίστροφα μετράει, ο παλμός την πρόκριση ζητάει»!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ της ομάδας μας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (04/8) στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Ο χρόνος αντίστροφα μετράει, ο παλμός την πρόκριση ζητάει!

Ο πρώτος αγώνας στην Eλβετία ήταν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ανήκει πλέον στο παρελθόν. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα ο κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ έχει στο μυαλό του ΕΝΑ και μόνο ζητούμενο, τον αγώνα της Πέμπτης στον επαναληπτικό της Λευκωσίας όπου καλούμαστε να αφυπνιστούμε ΟΛΟΙ και να ντύσουμε το ΓΣΠ στα γαλανόλευκα και να φέρουμε την πρόκριση στη Λεμεσό δίχως διαπραγματεύσεις και συμβιβασμούς!

Για άλλη μια φορά γινόμαστε δέκτες προσβλητικής και αδιάφορης στάσης του κράτους, που ξεπερνά και τα όρια της λογικής ,απέναντι σε μια ομάδα με χιλιάδες κόσμο που κουβαλούν στις πλάτες τους χρόνια ιστορίας μιας ολόκληρης πόλης όπως η ΛΕΜΕΣΟΣ, αφού θα χρειαστούν για άλλη μια φορά να να κάνουν χιλιόμετρα αμέτρητα για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Ας βάλουν καλά στο μυαλό τους τα όργανα της ξεφτιλισμένης πολιτείας ότι η απουσία γηπέδου στη Λεβεντομάνα ΛΕΜΕΣΟ μας με τις απαραίτητες προδιαγραφές πρέπει να τελειώνει άμεσα!

Αυτή τη Πέμπτη δε θα μπορέσει ΤΙΠΟΤΑ να θα σταθεί εμπόδιο στο πέρασμα μας, γιατί η πρόκριση είναι προσωπική υπόθεση του κάθε ΑΠΟΛΛΟΝΙΣΤΑ και θα έρθει μόνο μέσα από τα λαρύγγια όσον πιστών είναι παρόντες, γιατί το έχουμε δηλώσει πολλάκις ότι η ιστορία θα ξανά γραφτεί στη λευκωσία και πάλι από τους παρόντες! Πάμε αδέρφια ΟΛΟΙ με άσπρη φανέλα και κασκόλ με φωνή που θα τσακίζει κόκαλα,να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο την θερμοκρασία και να κάνουμε καμίνι το γήπεδο την Πέμπτη, πάμε να δείξουμε στους μικρούς ελβετούς ότι αυτό το παιχνίδι είναι χαμένο από την ώρα που θα πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο, με πίστη πάθος και θέληση μέχρι το τέλος ώστε να φτάσουμε το τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση!

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης εμείς ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα βρισκόμαστε στην Ανατολική εξέδρα σε μια προσπάθεια μας να γίνει ΟΛΟ το γήπεδο ΘΥΡΑ-ΕΝΑ κάτι που θα δώσει περισσότερη ώθηση στους δικούς μας παίκτες και θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τη ζωή των αντιπάλων, γι’ αυτό το λόγο ακολουθούμε ΟΛΟΙ τα συνθήματα του οργανωτή για τη καλύτερη οργάνωση αλλά και τις οδηγίες των οργανωμένων στο θέμα της εξέδρας! Παράλληλα έξω από την Ανατολική εξέδρα από νωρίς στο γήπεδο θα υπάρχουν μέλη του οργανωμένου μας συνόλου, όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα διάφορα προϊόντα του ΠΑΝ.ΣΥΦΙ.

Τα ΤΡΕΛΑΜΕΝΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ της Πέμπτης θα αναχωρήσουν στις 18:00 από το κεντρικό μας οίκημα,και καλούμε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με τα λεωφορεία να επικοινωνήσουν άμεσα στη προσωπική μας σελίδα ή επί του παρόντος στους συνδέσμους λόγο της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει! Το κόστος μεταφοράς ανά άτομο για όσους θα ταξιδέψουν με τα λεωφορεία έχει οριστεί στα 5 Ευρώ! Πάμε να βάψουμε για άλλη μια φορά τον αυτοκινητόδρομο ΛΕΜΕΣΟΥ-λευκωσίας στα ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ σαν μια λαοθάλασσα στήνοντας από νωρίς το δικό μας πάρτι!

Η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης έχει ξεκινήσει ήδη στους συνδέσμους με Γενική Είσοδο να έχει καθοριστεί στα 15 Ευρώ, να αναφέρουμε οι εγγραφές μελών συνεχίζονται κανονικά και εισιτήρια θα διατίθενται μόνο για τις ανάγκες των μελών μας!

1.ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΑ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝΑ . .

2.ΟΛΟΙ ΑΛΚΟΟΛ-ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ-ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΟΙ!

3.ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ – ΘΡΥΛΕ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

 

 

To Top