ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια δεκάδα δανεικών!(Φώτο)

Ούτε λίγο, ούτε πολύ η ομάδα μας έδωσε φέτος δέκα ποδοσφαιριστές ως δανεικούς. Η πληθώρα των νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες σε συνδυασμό με τη σωστή δουλειά που γίνεται στην ανάπτυξη ταλέντων, έφεραν το ρόστερ της ομάδας μας να είναι υπερπλήρης με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να δοθούν για νέες εμπειρίες σε άλλες ομάδες.

Λόγω των αλλαγών που προέκυψαν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΚΟΠ, εκτός από την εφηβική ομάδα U21, η ποδοσφαιρική εταιρεία της ομάδας μας, θα έχει υπό την διαχείριση της και την νεοσυσταθείσα ομάδα U18 που θα συμμετέχει σε Παγκύπριο πρωτάθλημα.

Από τους δέκα δανεικούς ποδοσφαιριστές μας οι τέσσερις κατέληξαν στην ΑΕΖ Ζακακίου (Στυλιανός Στυλιανού, Μάριος Παπαχριστοφόρου και οι δύο ξένοι που αποκτήθηκαν φέτος Φρανσίσκο Ντι Φράνκο και Ένρικ Ντος Σάντος Παραφίτα) ενώ άλλοι δύο μετακόμισαν στη νεοφώτιστη Καρμιώτισσα (Μοχάμετ Κονέ και Χρίστος Γουίλερ)

Από κει και πέρα έχουμε άλλους δύο που δόθηκαν στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (Παναγιώτης Παναγιώτου και ο Βασιλης Κυριάκου) ενώ ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης πήγε στην Ε.Ν.Π και ο Λόύκας Στογιάνοβιτς στην Μουσκρόν Βελγίου. Αν υπάρξει και κάτι άλλο στην πορεία και μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα ενημερωθείτε!

To Top