ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ

Απ’ αυτούς θα αντιμετωπίσουμε πολλούς γι’ αυτό…

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να κερδίσει το χθεσινό (27/8) παιχνίδι με τον Άρη παρότι ήταν καλύτερη και είχε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ.

Σίγουρα δεν θέλξαμε με την απόδοση μας, όμως λίγο η ατυχία, λίγο η αστοχία αλλά και το ότι οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν καθαρό μυαλό, έφερε το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα  μια ομάδα η οποία ταμπουρώθηκε στα μετόπισθεν και πάλευε για να μην δεχθεί γκολ. Ένα έργο το οποίο θα το δούμε πολλές φορές φέτος σε όλα τα παιχνίδια με υποδεέστερους φαινομενικά αντιπάλους…

Σε τέτοιου είδους αγώνες  ο στόχος πρέπει να είναι ένα γκολ νωρίς, έτσι ώστε να αποσυντονιστεί ο αντίπαλος. Το ίδιο πρόβλημα όταν είχαμε να αντιμετωπίσουμε κλειστές άμυνες το αντιμετώπισε και πέρσι σε πολλά παιχνίδια γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της διακοπής πρέπει η ομάδα να δουλέψει μεθοδικά και να παρουσιάσει ένα πιο πιεστικό σύνολο κυρίως στα αρχικά σταδία του αγώνα που έπεται με αντίπαλο την ΑΕΖ.  

Κόντρα σε κλειστές άμυνες χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές διεμβολιστές με εκρηκτικότητα και δημιουργικότητα από τον άξονα να ανεβάσουν κατακόρυφα απόδοση αλλά και από τα άκρα οι ποδοσφαιριστές να πατούν περισσότερο την αντίπαλη περιοχή.

Για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα τα λόγια είναι περιττά! Από την στιγμή που ένας ρέφερι δεν έχει μάθει ακόμη τους νέους κανονισμούς πως περιμένουν κάποιοι από το φίλαθλο κοινό να τους αφομοιώσει με το καλημέρα!

Στο μετεγγραφικο σκηνικό ολοένα και αυξάνονται οι πληροφορίες ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Μαρτίνες ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει και προσθήκη με ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών.  Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι υπάρχει Σέρβος ποδοσφαιριστής ψηλά στην ατζέντα.

Έλειπε ο κόσμος μας και παρότι τα πιτσιρίκια καταθέσαν ψυχή εντούτοις είναι διαφορετικά με μια γεμάτη δυτική! Τα παθήματα να γίνουν μαθήματα γιατί πάνω απ’ όλα τιμωρείται η ομάδα μας!

To Top