ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Κωστάκη… σου κάνει αφιέρωμα η «Guardian»!

Αφιέρωμα στο κυπριακό ποδόσφαιρο κάνει η βρετανική Guardian, η οποία το αποκαλεί ένα από τα πιο βρώμικα πρωταθλήματα στον κόσμο, κάνοντας λόγο για βία, διαφθορά και παράνομο στοίχημα που οδήγησαν την κατάσταση εκτός ελέγχου.

Το αφιέρωμα αναφέρεται στις βομβιστικές επιθέσεις κατά του Λεόντιου Τράττου, του κτιρίου του Συνδέσμου Διαιτητών και της οικίας της μητέρας του Θωμά Μούσκου. Φιλοξενεί δηλώσεις του Χαράλαμπου Σκαπούλλη, κάνει εκτενής αναφορά στις καταγγελίες Μάριου Παναγή και προσθέτει ότι ο Παναγή έλαβε στήριξη από την οργάνωση κατά του στησίματος αγώνων, «Federbet», και τον Νίκο Καρτακούλλη πρώην πρόεδρο του ΚΟΑ,

Το αφιέρωμα προσθέτει πως μετά τις βόμβες και την βία, το παζλ συμπληρώνεται με τους στημένους αγώνες, με το κυπριακό ποδόσφαιρο να είναι διεφθαρμένο και εξαγορασμένο σε χώρες τόσο μακρινές όσο η Μαλαισία, κάτι που πιστοποιεί από την πλευρά του ο Φραντσέσκο Μπαράνκα, γενικός γραμματέας της «Federbet»

Στο αφιέρωμα φιλοξενείται επίσης και ο Σπύρος Νεοφυτίδης που τόνισε ότι οικονομική κατάρρευση της Κύπρου το 2012 δεν βοήθησε, καθώς σύλλογοι με μπάτζετ 25 εκατομμυρίων ευρώ αίφνης έπρεπε να τα βγάλουν πέρα με 1,5 εκατ., καθώς πάλευαν με την πτώχευση και τα χρέη, επομένως, ειπώθηκε σε παίκτες ότι αγώνες έπρεπε να στηθούν, προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί.

Και μέσα σε όλα αυτά ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, είναι ο υπεύθυνος να λύσει τα προβλήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα δικά μας τα έφτιαξε και θα φτιάξει και των άλλων!!!

Δείτε το δημοσίευμα:

https://www.theguardian.com/football/blog/2016/sep/06/bomb-attacks-and-boycotts-how-football-corruption-in-cyprus-turned-nasty

To Top