ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Άλλο «εμπειρία» πρωταθλητισμού και άλλο «βάθος» στην ομάδα!

Συχνά πυκνά ακούμε τόσο στις αθλητικές εκπομπές και άλλο τόσο διαβάζουμε στις αθλητικές ιστοσελίδες ότι πρώτο φαβορί για τον φετινό τίτλο είναι το ΑΠΟΕΛ και δεύτερος έρχεται ο Απόλλωνας λόγω «βάθους» στην ομάδα. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα καταθέσουμε τη δική μας άποψη γατί κάποιες φορές είναι για να τρελαινόμαστε!

Θα συμφωνήσουμε εν μέρει, ότι ναι πρώτο φαβορί είναι η ομάδα της Λευκωσίας όχι όμως λόγω «βάθους» στην ομάδα αλλά λόγω «εμπειριών» πρωταθλητισμού και μόνο, δεν θα αναφερθώ σε άλλα!

Όσον αφορά το «βάθος» και την ποιότητα στο ρόστερ, θα τολμήσω να γράψω ότι φέτος την καλύτερη ποιότητα την έχει η ομάδα μας. Και για να τεκμηριώσω την άποψη μου απλά πάρτε ένα, ένα τους ποδοσφαιριστές της ενδεκάδας των δύο ομάδων. Δεν θα μπω σε σύγκριση απλά θα αναφέρω το υλικό που έχει η ομάδα μας στον πάγκο.

Αναπληρωματικός τερματοφύλακας ο Κίσσας με εμπειρίες πρωταθλητισμού αλλά και διεθνείς συμμετοχές, πίσω από τον «απίστευτο» Βάλε, δεν πιστεύω να αμφιβάλει κανείς! Από κει και πέρα δύο επιθετικοί με τεράστια ποιότητα, Μαγκλίτσα και Πίεχ. Η αμυντική μας γραμμή διαθέτει τον Αγγελή που θα επανέλθει και το «θηρίο» της Εθνικής Ελπίδων Αντρέα Καρώ. Στα άκρα της άμυνας δύο διεθνείς Βασιλείου και Στυλιανού, και οι δύο Πορτογάλοι Λόπες και Γκόμες. Βάλτε όποιους θέλετε στο αρχικό σχήμα και αφήστε και ποιότητα για τον πάγκο!

Όσον αφορά το νευραλγικό χώρο του κέντρου, αν εξαιρέσουμε την Ισπανικοβραζιλιανική «μαγεία» και το «τρεχαντήρι» από την Αργεντινή, έχουμε για back up τους διεθνείς Χάμπο, Μακρίδη, που δεν νομίζουμε να στερείται εμπειρίας και ποιότητας και επανέρχεται και τον νεαρό διεθνή Ρέινολντς!

Να πάρουμε και τα άκρα της επιθετικής γραμμής για να μπουν καλύτερα τα πράγματα στη θέση τους. Σαρδινέρο που η αξία του είναι γνωστή και σε κάποιους θα έκανε με χίλια, αφού κάποια στιγμή τον «λιγουρεύτηκαν», ο διεθνής και βασικό στέλεχος της Ελπίδων Γιάννης Πίττας και ο Αργεντίνος Μπάρμπαρος!

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την τετράδα των νεαρών μας που στελεχώνουν την Εθνική Νέων και είναι πανέτοιμοι όποτε τους ζητηθεί να βοηθήσουν. Ο ανερχόμενος επιτελικός μέσος Πέτρος Ψύχας, ο επερχόμενος «κόφτης» Μάριος Ανδρέου, ο νέος «βράχος» της άμυνας Λεωνίδας Κυριάκου και ο «αεράτος» Εύδωρας Συλβέστρος που παίζει σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης εξίσου καλά. Ότι γράφουμε είναι πράγματα που είδαμε στο γήπεδο και μόνο!

Τώρα για ποιο «βάθος» μιλούν κάποιοι, απλά μυαλό έχουμε όλοι και οι συγκρίσεις αν θέλετε δικές σας! Εμείς βγάλαμε το συμπέρασμα μας!

 

 

 

 

To Top