ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η επίσημη ανακοίνωση για τα όσα αποφασίσθηκαν

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής εταιρίας για τα όσα αποφασίστηκαν μετά το πέρας της σημερινής (19/10) συνεδρίασης.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα Λεμεσού μετά από πολλές συναντήσεις και πολύωρες συζητήσεις με τον προπονητή κ. Πέδρο Εμάνουελ καθώς και με ποδοσφαιριστές, και αξιολογώντας όλα τα υπάρχοντα δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής, αποφάσισε όπως συνεχίσει την στήριξη του προς τον προπονητή μας κ. Πέδρο Εμάνουελ.

Αποφασίστηκε, επίσης, η άμεση επιβολή βαρύτατου χρηματικού προστίμου στους ποδοσφαιριστές για τις, μέχρι σήμερα, πολύ κακές εμφανίσεις τους.

Επιπλέον το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα Λεμεσού αποφάσισε την λήψη περαιτέρω μέτρων, τα οποία δεν θεωρεί σκόπιμο να δημοσιοποιήσει στο παρόν στάδιο, ούτως ώστε να επανέλθει η ηρεμία και η ομαλή λειτουργία στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα.

Προς την κατεύθυνση αυτή και παρά την πίκρα και την απογοήτευση που αισθανόμαστε για την όλη κατάσταση, καλούμε τον μεγάλο κόσμο της ομάδας μας όπως συμπορευθεί μαζί μας για την εκπλήρωση των στόχων μας.

Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή στην οποία άπαντες επιβάλλεται και θα πρέπει να περιβάλουμε με εμπιστοσύνη και αφοσίωση το οικοδόμημα που ακούει στο όνομα Απόλλων.

Διοικητικό Συμβούλιο
Απόλλωνα Λεμεσού

To Top