ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ τοποθετείται…

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στην ομάδα μας

Αναλυτικά:

Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ έχουμε εκφράσει πάμπολλες φορές τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύουμε με πρώτιστο μέλημα μας το καλώς νοούμενο συμφέρον της ομάδας μας. Για μας ο ΘΡΥΛΟΣ και η στήριξη του είναι τρόπος ζωής και δεν ζητήσαμε ποτέ επιβράβευση παρά μόνο να τον βλέπουμε ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ και να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια όπως άλλωστε ορίζει η ιστορία μας.

Τις τελευταίες μέρες όμως γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς αδιαφορίας και ασέβειας της ομάδας σύσσωμης, από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή προς τον κόσμο. Δεν θα αναλύσουμε τι και πώς, αυτό που κρατάμε είναι το αποτέλεσμα παρότι λίγες μέρες νωρίτερα στο Κολόσσι μας έδωσαν κάποιες υποσχέσεις τις οποίες και αθέτησαν.

Προπονητές, τεχνικά επιτελεία, παίχτες, κόντρες μεταξύ των, κοντραμπάντα διαχείρισης των παιχτών κλπ καθόλου δεν μας απασχολούν αλλά η εξευτελιστική αγωνιστική παρουσία, το χάσιμο του ελέγχου από μεριάς της διοίκησης και ο εμπαιγμός του κόσμου μας έχει αηδιάσει.

Έχοντας αυτά ως δεδομένα και με την υπομονή μας να εξαντλείται προ πολλού καλούμε άπαντες σε συσπείρωση κοντά στους Συνδέσμους και στα δραστικά μέτρα τα οποία έχουν παρθεί.

Στο δια ταύτα. Ακραίες καταστάσεις επιβάλλουν ακραίες αποφάσεις με ηχηρά μηνύματα. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ, καλούμε τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως συσπειρωθεί μαζί μας και εκφράσει την δυσαρέσκεια του με την μη είσοδο του στην Δυτική στο παιχνίδι του Σαββάτου 22.10.2016!

Σύσσωμη η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα βρίσκεται έξω από τις εισόδους 1 και 2 ούτως ώστε να πετύχει ο στόχος ο οποίος είναι στον συγκεκριμένο αγώνα να μην υπάρξει ούτε και ένας ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ στην Δυτική. Με αυτή την κίνηση επιδιώκουμε να δείξουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν αντέχει άλλη κοροϊδία. Όσοι βρίσκονται στην ομάδα οφείλουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ την ιστορία και τον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ. Οφείλουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ την τιμή που τυγχάνουν να βρίσκονται σε ένα τεράστιο σύλλογο, οφείλουν να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τα ιδανικά του Σωματείου μας και να τιμούν το “ψωμί” και την δόξα που τους χαρίζει.

Σε επόμενη φάση θα βρεθούμε κατ΄ ιδίαν με τους «υπεύθυνους» με μοναδικό σκοπό τον τερματισμό της κοροϊδίας. Εν τέλει, οι αποφάσεις μας είναι τελεσίδικες και δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, πλην αυτών που ευθύνονται για την σημερινή κατάντια της ομάδας.

Υ.Γ.1 Το παιχνίδι τώρα θα το στήσουμε εμείς!

Υ.Γ.2 Μαθήματα ηθικής από έμπορους λευκού θανάτου δεν δεχόμαστε. Κι ας μην ξεχνά τις δικές του δηλώσεις-ζήλειας, για το μεγαλείο του Απολλωνίστικου κόσμου.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ

ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

To Top