ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι ανέφερε ο Νίκος Κίρζης στο ΚΑΝΑΛΙ 6…

Στο ΚΑΝΑΛΙ 6 τοποθετήθηκε ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν  τις τελευταίες μέρες στην ομάδα.

Τα σημαντικότερα που ειπώθηκαν:

«Αυτό το οποίο είναι σίγουρο πως δεν είναι καλές ημέρες στον Απόλλωνα. Υπάρχουν μέρες που έχουμε και καταιγίδες και είναι μια μέρα σαν και αυτή».

«Δεν πιστεύω ότι είναι καμένο χαρτί ο Πέδρο Εμανουέλ. Πέρσι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος κόουτς. Σίγουρα φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Βάλαμε όλα τα δεδομένα κάτω και αποφασίσαμε να παραμείνει. Πιστεύουμε στην ανάκαμψη. Αν πίστευα ότι ο προπονητής είναι καμένο χαρτί, δεν θα τον κρατούσαμε».

«Αν αποφασίζαμε να φύγει ο κ. Εμανουέλ δεν θα ήταν εμπόδιο για μας η αποζημίωση».

«Και εγώ και όλοι πιστεύαμε στο πρωτάθλημα. Λέω πιστεύαμε, γιατί αν πω τώρα στο -11 ότι είμαστε φαβορί για τον τίτλο, θα είμαι εκτός τόπου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα παρατήσουμε».

«Το καλοκαίρι, έχοντας έναν πολύ καλό προπονητή και ένα καλό ρόστερ με τους νέους παίκτες, πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τώρα λίγους μήνες μετά, βλέπουμε την πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα. Πρέπει να βάλουμε στόχους πιο εφικτούς, ειδικά μέχρι να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα».

«Δεν μπορώ να μιλώ για πρωτάθλημα, όταν είμαστε 11 βαθμούς πίσω».

«Δεν μπορώ να κρίνω το ρόστερ τώρα και αν ήταν επιτυχημένες οι μεταγραφές και ο προγραμματισμός. Αυτό να μου το ρωτήσετε αργότερα. Αλλά δεν είναι μόνο οι παίκτες που ήρθαν. Είναι και αυτοί που ήταν στην ομάδα, ξέρουμε την αξία τους και δεν αποδίδουν σύμφωνα μ’ αυτή».

«Σέβομαι την άποψη και την απόφαση των οργανωμένων φιλάθλων. Συμμερίζομαι και την αγανάκτηση και την λύπη που περνούν αυτή τη στιγμή οι οπαδοί του Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα, αν η απόφασή τους είναι να μην έρθουν στο γήπεδο είναι σεβαστή. Εμείς τους θέλουμε δίπλα μας να βοηθήσουν την ομάδα να επανέλθει στις επιτυχίες. Λυπάμαι που δεν θα είναι εκεί, αλλά σέβομαι την απόφασή τους».

«Το πρωτάθλημα είναι ένας στόχος που θέσαμε ότι το 2012, στην πρώτη μας χρονιά, αλλά το 2013. Ήταν ο μεγάλος στόχος, ήμασταν κοντά δύο φορές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα μας κρίνει όταν φύγουμε, αν έχουμε ή δεν έχουμε πάρει πρωτάθλημα, σε έξι μήνες, ένα χρόνο, δύο χρόνια».

«Δεν έχω στο μυαλό μου θέμα αποχώρησης τώρα, είναι τυχαία τα χρονοδιαγράμματα αυτά».

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, γιατί έκανε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο. Υπάρχουν όμως πολύ διαφορετικά δεδομένα με το γήπεδο στη Λεμεσό. Είναι ένα γήπεδο που θα χρηματοδοτηθεί από την κυβέρνηση. Έχει τη διπλάσια χωρητικότητα. Αφορά τρεις ομάδες και όχι μία. Υπάρχουν πολλές διαφορές.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι κυβερνητικές διαδικασίες για να προχωρήσει αυτό το πρότζεκτ καθυστερούν περισσότερο. Εμείς ως σωματεία συντονιζόμαστε, αλλά είναι πολλοί φορείς, όπως Υπουργείο Οικονομικών, ΚΟΑ κτλ. Και είναι πιο δύσκολο να συντονιστούν όλοι. Χθες ήμασταν στην Τράπεζα Κύπρου για να κανονίσουμε κάποια ραντεβού κτλ.

Καταλαβαίνω την αγωνία Έχουμε εξαγγείλει και εγώ και οι αντιπρόεδροι και κυρίως ο ΠτΔ και ο πρόεδρος του ΚΟΑ, αλλά χρειάζεται υπομονή. Ελπίζω ότι σύντομα θα μπορούμε να πάμε σε προσφορές. Είναι ένα έργο απαραίτητο για την πόλη της Λεμεσού. Υπάρχει σύσκεψη στις 27 Οκτωβρίου για το θέμα αυτό».

«Επαναλαμβάνω κλείνοντας προς τον κόσμο του Απόλλωνα: καταλαβαίνω τον πόνο και την πίκρα, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διορθώσουμε την κατάσταση και να αναγκάσουμε τον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο και να χαίρεται να βλέπει την ομάδα».

 

To Top