ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απολογείται στον κόσμο και δωρεάν εισιτήριο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιτική εταιρία απολογείται στον κόσμο γιατί δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Αναγέννηση, λόγω των γνωστών γεγονότων.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις απολογίες της στους φίλους της ομάδας μας, οι όποιοι, λόγω των γνωστών γεγονότων δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα μας και την Αναγέννηση Δερύνειας, το Σάββατο (22/10) στο Τσίρειο Στάδιο.

Ιδιαίτερες απολογίες αισθανόμαστε ότι θα πρέπει να εκφράσουμε στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, στους οποίους το Δ.Σ. της Εταιρείας αποφάσισε, ως μια μικρή ένδειξη έμπρακτης απολογίας, να παρέχει το δικαίωμα να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο δωρεάν, έκαστος, για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος στο Τσίρειο Στάδιο με τον Εθνικό Άχνας.

Ο κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο επιδεικνύοντας την κάρτα διαρκείας του και επιπλέον θα μπορεί χρησιμοποιήσει το δωρεάν εισιτήριο όπως αυτός επιθυμεί.

Μόνο εάν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι θα βοηθήσουμε την ομάδα μας να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.

Διοικητικό Συμβούλιο
Απόλλωνα Λεμεσού

To Top