ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην ακίδα μόνο η νίκη!

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Δόξα την ερχόμενη Κυριακή (30/10) και, για να έχει αξία η αλλαγή σελίδας που θέλουν άπαντες να γυρίσουν στο «κυανόλευκο» οικοδόμημα, θα πρέπει απαραιτήτως να κερδίσουν. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία πρέπει να είναι αποφασισμένοι όχι με λόγια αλλά με πράξεις να δείξουν ότι έχουν κατανοήσει τη δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται η λεμεσιανή ομάδα. Στόχος του Απόλλωνα είναι φυσικά η νίκη, όμως ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να παίξει και καλό ποδόσφαιρο.

Το διάστρεμμα του Ρομπέρζ μπορεί να είναι ελαφρύ, όμως τον έχει κάνει αμφίβολο για τον αγώνα της Κυριακής. Χθες η επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα έλεγε ότι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει 50-50 πιθανότητες για να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του. Σίγουρα η πολύ καλή εμφάνιση τόσο του Μάγκλιτσα όσο και του Γκίε το Σάββατο θα έχει προβληματίσει τον τεχνικό της ομαδας μας, που θα ψάχνει τον τρόπο να τους χωρέσει στην 11άδα. Και πέρσι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι δυο τους αγωνίσθηκαν μαζί με πολύ καλά αποτελέσματα στην επίθεση. Το ζητούμενο φυσικά για τον Απόλλωνα είναι να υπάρξει ισορροπία και στην άμυνα, ώστε ότι κέρδος έχει επιθετικά να μην το χάσει αμυντικά.

Απ’ εκεί και πέρα, εκτός του αγώνα στη Λευκωσία θα είναι σίγουρα οι Ζοάο Πέδρο και Γκόμες. Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση αμέσως μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου, ενώ ο δεύτερος ίσως χάσει και την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στα ντέρμπι που ολοκληρώνουν τον πρώτο γύρο, με ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. Για την ώρα είναι αμφίβολη και η επιστροφή του Μακρίδη, που πάντως άρχισε να προπονείται σε φουλ ρυθμούς, ενώ επιστρέφει ο Στυλιανού, αφού ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

To Top