ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Νιώθω περήφανος που αγωνίζομαι στον Απόλλωνα»

Είναι ο αρχηγός της ομάδας των U16 του Απόλλωνα και μέχρι στιγμής καθοδηγεί την ομάδα του σε πολύ καλό δρόμο. Αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή, είτε ως ακραίος είτε στο κέντρο της ομάδας. Ο Αντώνης Μήτας, όπως και όλη η ομάδα ως μια οικογένεια δουλεύουν σκληρά για να φέρουν τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται και στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Πάμε λοιπόν να τον γνωρίσουμε…

Αντώνη, πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το Ποδόσφαιρο;

Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο στην ηλικία των εφτά χρόνων στην ακαδημία της Ομόνοιας στο κλιμάκιο Λεμεσού για ένα χρόνο και στη συνέχεια μετακόμισα στην ομάδα της ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, κλιμάκιο Λεμεσού όπου παρέμεινα για πέντε χρόνια. Ακολούθως επέδειξε ενδιαφέρον για μένα η ακαδημία του ΑΠΟΕΛ κλιμάκιο Λεμεσού και αγωνίστηκα εκεί για ένα χρόνο. Εδώ και τρία χρόνια αγωνίζομαι στον Απόλλωνα του οποίου οι άνθρωποι πίστεψαν σε μένα.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Στόχος μου είναι μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συνεχή βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις, να πετύχω κάποια στιγμή να παίξω στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα.

Τι σημαίνει για σένα να αγωνίζεσαι στην Ακαδημία του Απόλλωνα;

Νιώθω περήφανος να αγωνίζομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Κύπρου.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας των U16 φέτος;

Στόχοι της ομάδας μας, όπως και κάθε χρόνο είναι να πρωταγωνιστούμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια που ξεπερνούμε τα όποια προβλήματα βρίσκουμε και δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είσαι μαθητής. Πως συνδυάζονται ποδόσφαιρο και σχολείο;

Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά με υπομονή και θέληση μπορώ και συνδυάζω και τα δύο χωρίς να ξεφεύγω από τους στόχους μου.

Αντώνη, κλείνοντας θα ήθελες να πεις κάτι τελευταίο και να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Απόλλωνα;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου τον Φίλιππο Φιλίππου, όπως και όλη την προπονητική ομάδα που είναι πάντα δίπλα μας και με κάθε τρόπο μας βοηθούν να βελτιωνόμαστε, μας εμψυχώνουν και μας εμπιστεύονται. Για τον κόσμο του Απόλλωνα θα ήθελα να τους πω να δείχνει εμπιστοσύνη στη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες  της ομάδας, να έρχεται στα γήπεδα να παρακολουθεί αγώνες των μικρότερων τμημάτων και να μας στηρίζουν όσο μπορούν.

To Top