ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη νίκη και πρόκριση της Εθνικής Παίδων!

Μεγάλη μέρα για την Εθνική Παίδων U-17. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, νίκησε την πανίσχυρη ομάδα του Βελγίου με 1-0 στα Κούκλια και με έξι βαθμούς σε δύο αγώνες, εξασφάλισε την πρόκριση στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Η εθνική μας είχε πολύ καλή παρουσία για την Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο. Οι νεαροί διεθνείς μας άρχισαν τον αγώνα με ενθουσιασμό και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Κατσαντώνη και Ελισσαίο Ανδρέου ενώ λίγο αργότερα, ένα σουτ του Λουκά από καλή θέση κόντραρε σε αντίπαλο αμυντικό. Στην καλύτερη φάση του Βελγίου στο 20′ ο Αλέξανδρος Μιχαήλ έδιωξε στη γραμμή προσπάθεια του Οπέντα. Στο 43′ ο Μιχάλης  Χριστοδούλου με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Κύπρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εθνική μας κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση. Επόμενο παιχνίδι για την εθνική μας, τη Δευτέρα (31/10) κόντρα στο Γιβραλτάρ στις 15:00. Βασικός ξεκίνησε για την εθνική μας ο Μιχάλης Γενεθλίου, ποδοσφαιριστής της ομάδας των U18-U21 της ομάδας μας.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Γιάννος Οκκάς παρέταξε την ακόλουθη εντεκάδα: Ρ. Πιττάτζιης, Κ. Σεργίου, Κ. Καραγιάννης, Ε. Ανδρέου, Α. Μιχαήλ, Α. Χρυστοστόμου (29′ Μ. Ιωάννου), Δ. Τουμάζου, Μ. Χριστοδούλου, Α. Κατσαντώνης, Μ. Γενεθλίου, Π. Λουκά

Αναπληρωματικοί: Γ. Γερολέμου, Κ. Κωνσταντίνου, Χ. Σωκράτους, Ν. Ραουνάς, Χρ. Σιέλης, Ι. Πικής.

 

To Top